Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μουντομπάσκετ 2023: Κρίσιμοι αγώνες στο πρόγραμμα της ημέρας

Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα Κυριακή το Μουντομπάσκετ 2023, με σημαντικούς αγώνες να περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της ημέρας.

Η Γαλλία μετά τη συντριβή που υπέστη από τον Καναδά (95-65) στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει τη Λετονία χωρίς περιθώριο ήττας. Για τον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης, στην Οκινάουα η Αυστραλία αντιμετωπίζει τη Γερμανία στο ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει την πρωτιά, με τους χάλκινους πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν αμφίβολο τον Φραντς Βάγκνερ ύστερα από το διάστρεμμα που υπέστη στην πρεμιέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, Ιαπωνία και Φινλανδία αναμετρώνται στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν νίκη προκειμένου να κρατήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες πρόκρισης.

Το πρόγραμμα της ημέρας αρχίζει στις 11:00 με τον πρώτο όμιλο, όπου η Ιταλία αναμετράται με τη Δομινικανή Δημοκρατία και τις δύο ομάδες να στοχεύουν στο 2/2. Αργότερα οι Φιλιππίνες μονομαχούν με την Ανγκόλα αναζητώντας αμφότερες την πρώτη τους νίκη ώστε να έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Τέλος, για τον τρίτο όμιλο που διασταυρώνεται με αυτόν της Ελλάδας στη συνέχεια, το Μαυροβούνιο και η Λιθουανία αναμένεται να κάνουν εύκολα ή δύσκολα το 2/2 στη Μανίλα απέναντι σε Αίγυπτο και Μεξικό αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aναλυτικά το πρόγραμμα:

11.00 Ιταλία – Δομινικανή Δημοκρατία (1ος Όμιλος, Φιλιππίνες, Novasports)

11.30 Αυστραλία – Γερμανία (5ος Όμιλος, Ιαπωνία, ΕΡΤ 1 & Novasports)

11.45 Μαυροβούνιο – Αίγυπτος (4ος Όμιλος, Φιλιππίνες, Novasports)

12.45 Λίβανος – Καναδάς (8ος Όμιλος, Ινδονησία, Novasports)

15.00 Φιλιππίνες – Ανγκόλα (1ος Όμιλος, Φιλιππίνες, Novasports)

15.10 Ιαπωνία – Φινλανδία (5ος Όμιλος, Ιαπωνία, Novasports)

15.30 Λιθουανία – Μεξικό (4ος Όμιλος, Φιλιππίνες, ΕΡΤ 1 & NovaSports)

16.30 Γαλλία – Λετονία (8ος Όμιλος, Ινδονησία, Novasports)



Source link