Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μιλουτίνοφ: «Στον τελικό δεν ήμασταν στο επίπεδο που είχαμε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης»

O Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε μετά τον χαμένο τελικό στο Μουντομπάσκετ ότι η Γερμανία στέφθηκε δίκαια παγκόσμια πρωταθλήτρια, με τον σέντερ του Ολυμπιακού να κάνει παράλληλα και αυτοκριτική, επισημαίνοντας ότι απέναντι στα «πάντσερ» τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του δεν ήταν στο επίπεδο που είχαν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

«Δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο που είχαμε κατά τη διάρκεια του τουρνουά και μου είναι πολύ δύσκολο τώρα. Το ασημένιο μετάλλιο είναι μία μεγάλη επιτυχία. Θα μπορούσαμε σίγουρα να πάμε και καλύτερα. Μάλιστα, κανείς δεν μας περίμενε από την αρχή να φτάσουμε εδώ, μπορεί μόνο ο προπονητής μας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και μία μέρα θα έρθει το χρυσό μετάλλιο», δήλωσε αρχικά ο σέντερ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε αναφορικά με την άμυνα των Γερμανών πάνω του:

«Μου έκαναν νταμπλ τιμ και προσπαθούσα να βρω μόνος μου τον ρυθμό μου με το ζόρι. Όμως, δεν τα κατάφερα να το κάνω αυτό κατά τη διάρκεια του ματς και είναι δικό μου λάθος… Πλέον, το ματς τελείωσε και θα πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και να είμαι έτοιμος για την επόμενη χρονιά».

Και κατέληξε: «Η Γερμανία ήρθε με το καλύτερο σύνολο που θα μπορούσε, έπαιξε τέλεια σ’ όλο το τουρνουά και γι’ αυτό δεν είχε ούτε μία ήττα. Τους αξίζει το χρυσό μετάλλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελπίζω εμείς να πάμε ένα βήμα παραπάνω την επόμενη χρονιά. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι και προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε. Είχαμε ένα ανοικτό σουτ από τη γωνία για να ισοφαρίσουμε, αλλά δυστυχώς δεν μπήκε.

Έτσι, είναι το μπάσκετ. Καμία φορά η μπάλα μπαίνει και καμία φορά όχι. Σήμερα δεν ήθελε να μπει…».



Source link