Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μικρή Ολλανδέζα: Η γνωστή Youtuber αποκαλύπτει πρώτη φορά


Η Μικρή Ολλανδέζα παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» και τον Γιώργο Γιαννούλια. Η νεαρή Youtuber με τους χιλιάδες suscribers, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το πρώτο GNTM στον ANT1 αποκάλυψε πως έχει διαγνωστεί με αυτισμό και διαταραχή έλλειψης προσοχής και υπερκινητικότητας.

«Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει δημόσια. Όταν λες τη γνώμη σου και εκτίθεσαι σε όλον τον κόσμο θα ακούσεις και την κριτική. Στο βίντεο που ανέβασα και έλεγα πως δεν θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, μου έκαναν αρνητικά σχόλια που δεν άντεχα να διαβάζω. Δεν μπορείς να δείξεις 100% τον εαυτό σου στο Youtube γιατί θα σε κρίνουν» ανέφερε αρχικά η μικρή Ολλανδέζα.

«Διαγνώστηκα πριν δύο χρόνια με αυτισμό και διαταραχή έλλειψης προσοχής και υπερκινητικότητας. Πήγα και σε ψυχίατρο και μου διέγνωσαν και τα δύο. Η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο γιατί τώρα μπορώ να αναγνωρίσω πράγματα. Το κεφάλι μου λειτουργεί σαν να σκρολάρεις στο Tik Tok, καινούργιες και ατελείς σκέψεις. Δεν θεραπεύεται, μαθαίνεις να ζεις με αυτό» αποκάλυψε η Youtuber.

 

«Τρομακτική εμπειρία το GNTM. Τώρα αν πήγαινα… θα τα έκανα όλα τέλεια» τόνισε η Μικρή Ολλανδέζα.



Source link