Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε»


Μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από δημοσιογράφο που έχει απασχολήσει με τη στάση του για το θέμα των Τεμπών, και την επιβεβαίωση από τον ίδιο, στη συνέχεια, ότι είναι εκείνος που αναφέρεται στην ανάρτησή της, ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» για «πολλή παραποίηση».

«Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τη βία; Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Δεν ξέρω πώς να το πω αλλιώς. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε.

Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa, στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω».

Στη συνέχεια, ο Άρης Πορτοσάλτε επεσήμανε ξανά: «Υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή παραποίηση δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό», με τον Δημήτρη Οικονόμου να σημειώνει ότι ο καθένας έχει την άποψή του. «Να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις» κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε, χωρίς να κάνει καμία ονομαστική αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το βράδυ της Δευτέρας 14/3, η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε ένα μακροσκελές μήνυμα στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δέχτηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε να “μην ασχολούμαι εγώ με αυτά” ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε και με άλλους συναδέλφους; Τροφή για σκέψη» έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha, με τον Άρη Πορτοσάλτε να επιβεβαιώνει λίγη ώρα αργότερα στο protothema.gr, ότι αναφέρεται σε εκείνον.

«Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την Κατερίνα Καινούργιου και της ζήτησα να μην στοχοποιούμαι. Με αφορμή τα όσα είπε εναντίον μου ο Ανδρέας Μικρούτσικος της είπα πως δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούμαι και να δέχομαι τέτοιες επιθέσεις προσωπικές. Δεν γνωρίζω την κυρία Καινούργιου και έχω να δω τον Ανδρέα Μικρούτσικο τριάντα χρόνια. Ανθρώπινα πήρα τηλέφωνο και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Δεν έχω αυτό το δικαίωμα;».



Source link