Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό, προτεραιότητα είναι η δουλειά και η καλοπέραση»


Στην επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας Irene Angelopoulos βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 1/11 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον έρωτα και για τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε αρχικά: «Δεν αφήνεις ποτέ τον έρωτα. Υπάρχει πάντα στο πρόγραμμα. Καλώς να έρθει, αλλά δεν είναι προτεραιότητα. Προτεραιότητα είναι η δουλειά μου και η καλοπέραση. Οπότε στην καλοπέραση έρχεται και ο έρωτας».

Σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό το θέμα και νομίζω ότι και ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει μια Αλεξάνδρα να μιλάει συνέχεια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και αντίστοιχα πιστεύω ότι κι αυτός έχει κουραστεί να μιλάει για μένα. Θα ήθελα σιγά σιγά να το αφήσουμε στο παρελθόν».

Ακόμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε για το νέο μαγαζί του Στάθη Σχίζα. «Πήγα για ποτό, αλλά όχι εκεί που φαντάζεσαι. Δεν έχω κολλήματα. Μπορεί και να πάω στο μαγαζί του Στάθη για ποτό, αν τον δω έξω θα μιλήσουμε, αλλά υπάρχουν άπειρα μαγαζιά. Αν πάω, θα είστε οι πρώτοι που θα το συζητήσετε, γι’ αυτό προσπαθώ να το αποφύγω» είπε χαρακτηριστικά.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα.



Source link