Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Με ένα μονοθέσιο η Aston Martin στην Σιγκαπούρη | Έξω ο Στρολ


 

Ο Καναδός πιλότος δεν θα αγωνιστεί σήμερα στην πίστα της “Marina Bay”, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε. Η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε πως ο οδηγός της δεν αισθάνεται καλά, αλλά ούτε και το μονοθέσιο της μπορεί να αγωνιστεί.

Στο 16ο Grand Prix και 15ο αγώνα της Formula 1, ο Λανς Στρολ δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί, αφού το σοβαρό ατύχημά του, το οποίο συνέβη στις κατατακτήριες δοκιμές, κατέστρεψε το μονοθέσιο του και εκείνος δεν αισθάνεται καλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Aston Martin:

«Μετά το ατύχημα του Λανς στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Σιγκαπούρης, ο ίδιος και η Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team συμφώνησαν να μην λάβει μέρος στο βραδινό αγώνα.

Η ομάδα έχει μπροστά της μία τεράστια αποστολή για να επισκευάσει το μονοθέσιο και η Λανς νιώθει ακόμα πόνους από την τόσο δυνατή πρόσκρουση. Πλέον ο Λανς εστιάζει στην πλήρη ανάρρωσή του ενόψει του Grand Prix Ιαπωνίας.

Ο Μάικ Κρακ, επικεφαλής της AMF1 Team, δήλωσε: «Όλη η ομάδα είναι ανακουφισμένη που ο Λανς ήταν σε θέση να βγει μόνος του από το μονοθέσιο μετά το χθεσινό ατύχημα – ωστόσο, εξακολουθεί να αισθάνεται τις συνέπειες μιας τόσο μεγάλης πρόσκρουσης. Προτεραιότητά μας τώρα είναι να σημειώσει πλήρη και γρήγορη ανάρρωση. Μαζί, αποφασίσαμε ότι δεν θα λάβει μέρος στον αποψινό αγώνα και θα επικεντρωθεί πλήρως στην επιστροφή στο κόκπιτ για το ιαπωνικό Grand Prix του επόμενου Σαββατοκύριακου».//ΓΚ





Source link