Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μεϊτέ: «Να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη και να κερδίσουμε τρόπαια»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Σουαλιό Μεϊτέ. Ο 29χρονος μέσος μετακόμισε στην Τούμπα με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα και θα φορά τα «ασπρόμαυρα» για τη σεζόν 2023/24.

«Νιώθω πραγματικά χαρούμενος. Χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα γίνω μέρος της ομάδας και θα ζήσω την εμπειρία. Θέλω να ξεκινήσω όσο πιο γρήγορα», είπε ο Μεϊτέ στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην άσος των – μεταξύ άλλων – Τορίνο και Κρεμονέζε, προσέθεσε για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον ΠΑΟΚ: «Ήμασταν μαζί με τον Τιάγκο Ντάντας στην Μπενφίκα. Μου είπε πολύ καλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, όποτε στο φινάλε επέλεξα τον ΠΑΟΚ. Έχω ακούσει για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη είναι μια καλή πόλη για την οικογένειά μου. Είναι ένα καλό project. Τα παιδιά κέρδισαν το πρώτο παιχνίδι με τη Χαρτς, θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια τη φετινή σεζόν και να προκριθούμε στην Ευρώπη. Ο στόχος είναι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Όσο για τη δική του υπόσχεση προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο Μεϊτέ τόνισε: «Είμαι ένας έμπειρος παίκτης, παίζω και με τα δύο πόδια, έχω καλή τεχνική και φυσική κατάσταση. Νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα με την εμπειρία μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ! Ας ξεκινήσουμε μαζί μια σπουδαία σεζόν!».

Αναφορικά, δε, με τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς στην Τούμπα (Πέμπτη 31/8, 20:30) για τα Play Off του UEFA Europa Conference League, οι «ασπρόμαυροι» ενημέρωσαν πως η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης (30/8, 9:00), με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 15 μέχρι και 150 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link