Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μεσολόγγι: «Πού είναι ο Μπάμπης;», φωνάζουν οι συγγενείς στον κρεοπώλη

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί στα δικαστήρια Μεσολογγίου ο 50χρονος κρεοπώλης προκειμένου να απολογηθεί για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, ενώ την ίδια ώρα οι συγγενείς του αγνοουμένου, η μητέρα και οι αδελφές του έχουν μαζευτεί απέξω και φωνάζουν «Πού είναι ο Μπάμπης;».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος που κρατείται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση μεταφέρθηκε στο δικαστήριο από τις 6:30 το πρωί για λόγους ασφαλείας ενώ η απολογία του ήταν προγραμματισμένη για τις 10.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά του Δικαστικού Μεγάρου, ενώ έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, ώστε να μην είναι εφικτή η προσέγγιση κόσμου, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνται επεισόδια από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου.

Τις τελευταίες ημέρες ο κρεοπώλης έχει μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα της ευρύτερης περιοχής για την αποφυγή επεισοδίων.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα δικαστήρια:

Μεσολόγγι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κατηγορούμενος κρεοπώλης συνεχίζει να κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό ενώ στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλοςτου, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου που τα ίχνη του χάθηκαν στις 4 Ιανουαρίου συνεχίζονται, στο Μεσολόγγι. Σε αυτές, συμμετέχει ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Άλλο ένα ψέμα, καταρρίφθηκε

Άλλος ένας ισχυρισμός του 50χρονου κρεοπώλη καταρρίφθηκε επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του ως βασικός κατηγορούμενος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βγήκαν «καθαρές».

Ο κρεοπώλης έλεγε στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει χρήση ουσιών αφού άφησε τον Μπάμπη, την ημέρα που ο τελευταίος εξαφανίστηκε, και γι’ αυτό και δεν μπορούσε να θυμηθεί τις κινήσεις που έκανε και τα μηνύματα που έστειλε.

Αυτός ο ισχυρισμός ωστόσο «πέφτει στο κενό» αφού από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών διαπιστώθηκε πως ήταν «καθαρός».

 



Source link