Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μελ: «Δύο λεπτά ήταν αρκετά για τον ΠΑΟΚ»


 

Εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα του ΟΦΗ και το τελικό αποτέλεσμα ήταν ο Ισπανός προπονητής των Κρητικών, που στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν είχε πολλά σουτ στον στόχο για να σκοράρει.

Ασταμάτητος ήταν ο ΠΑΟΚ και στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, αφού επιβλήθηκε (4-0) του ΟΦΗ στη Τούμπα και συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από το 2023. Ο Πεπ Μελ σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από τη εικόνα της ομάδας του ενώ στάθηκε στο κομμάτι των ευκαιριών που δεν έκαναν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Καλή χρονιά σε όλους, τα καλύτερα για όλο τον κόσμο. Το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να σκοράρεις. Για εμάς το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δεν σουτάρουμε. Κι όταν δεν το κάνεις αυτό δεν μπορείς να σκοράρεις. Παίξαμε καλά, για τον πολύ κόσμο ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερος, αλλά για μένα δεν είναι έτσι. Πρέπει να βελτιωθούμε, να δημιουργούμε περισσότερες φάσεις για να σκοράρουμε. Μέσα σε δύο λεπτά σήμερα εμείς γκρεμίσαμε ότι χτίσαμε και ήταν αρκετά για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε ένα ως ομάδα».//ΓΓ



Source link