Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μεθυσμένος οδηγός πήρε την αστυνομία να καταγγείλει τον… εαυτό του (χωρίς να το ξέρει)

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μία απίθανη και ευτυχώς με αίσιο τέλος ιστορία, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Ένας μεθυσμένος οδηγός κατήγγειλε τον εαυτό του στην αστυνομία, χωρίς να το ξέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας δούμε την ιστορία από την αρχή. Το συμβάν έλαβε χώρα στη Νεμπράσκα των Η.Π.Α. όταν η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άνδρα ο οποίος είχε καλέσει για να καταγγέλλει ένα ασημί Subaru το οποίο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου και παραλίγο να τον τρακάρει.

Το γραφείο του σερίφη του Λάνκαστερ δημοσίευσε στο Facebook τόσο τα πλάνα από τις κάμερες όσο και την αρχική κλήση στο 911 από τον οδηγό και στη συνέχεια την επακόλουθη επαφή με τους αστυνομικούς.

“Βρίσκομαι στον αυτοκινητόδρομο 77 πηγαίνοντας βόρεια και υπάρχει κάποιος που βρίσκεται στη λάθος πλευρά του δρόμου… σχεδόν με έβγαλε από το δρόμο”. Ο οδηγός είναι φανερά ενοχλημένος από το παρ’ ολίγον ατύχημα λέγοντας αργότερα: “Αυτό ήταν τρομερό… “.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο δείχνει στη συνέχεια την αστυνομία να σταματά το άγνωστο άτομο που επέβαινε σε ένα Subaru Impreza. “Ξέρετε γιατί σας σταμάτησα;” ρωτάει ο αστυνομικός. “Ναι, επειδή βρισκόμουν στη λάθος πλευρά του δρόμου”, παραδέχεται ο οδηγός.

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ δεν είναι αστείο. Σκοτώνει αμέτρητα άτομα κάθε χρόνο και αποτελεί σοβαρή μάστιγα στους δρόμους σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι εργάζονται ώστε τα μελλοντικά αυτοκίνητα να έχουν τεχνολογία ανίχνευσης μεθυσμένου οδηγού και να μην παίρνουν μπροστά.



Source link