Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ματσάρα στην Καισαριανή με… ήωρα Μποτία


 

Στο καλύτερο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος, η Κηφισιά πήρε απίστευτο βαθμό ισοπαλίας στις καθυστερήσεις με στον Πανσερραϊκό. Το 4-4 αντικατοπτρίζει τη σπουδαία αναμέτρηση που έγινε με την ομάδα των Σερρών να μην μπορεί να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα με τρία γκολ διαφορά από το πρώτο ημίχρονο. 

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι απ’ ότι θα ήλπιζε ακόμα και στο πιο αισιόδοξο σενάριο ο Πάμπλο Γκαρσία. Στο 5ο λεπτό, ο Δεληγιαννίδης άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 12′, τα “λιοντάρια” διπλασίασαν το προβάδισμά τους, με εξαιρετική μακρινή προσπάθεια του Στάικου. Στο 22′ ο Πανσερραϊκός έκανε το 3-0 με κεφαλιά του Μπέργκστρομ μετά από κόρνερ. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 43ο λεπτό, όταν ο Χάγεκ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Οζέγκοβιτς.

Η Κηφισιά ξεκίνησε πιο δυναμικά το δεύτερο μέρος και στο 56ο λεπτό, κατάφερε να μειώσει σε 3-1 και να… μπει ξανά στο ματς. Ο Μποτία βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Κωνσταντακόπουλο και εκείνος με δυνατό σουτ από διαγώνια θέση νίκησε τον Χόβαν. Στην επόμενη φάση, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μασούρα και διαρκώς προσπαθούσαν να πιέσουν τα “λιοντάρια”. Η πίεση της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου… απέδωσε καρπούς, καθώς στο 72΄, ο Κρισιούμα εκτέλεσε το φάουλ, ο Οζέγκοβιτς βρήκε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Χόβαν και μετά από εξέταση του VAR, το γκολ μέτρησε και το σκορ μειώθηκε στο 3-2. Δεν κράτησε για πολύ όμως η χαρά και η… ελπίδα των γηπεδούχων, καθώς στο 78′, ο Πηλέας μετά από φάση διαρκείας, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόντρα με τον Βαφέα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2 υπέρ του Πανσερραϊκού, ο οποίος έτσι… καθάρισε το ματς.

Στις τελευταίες στιγμές του ματς, οι γηπεδούχοι, συνεχίζοντας το “πρέσινγκ” τους, βρήκαν και τρίτο τέρμα, μειώνοντας ξανά. Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σάντος σέντραρε, ο Τετέι πήρε την κεφαλιά, βρήκε δίχτυα και μείωσε σε 4-3. Μετά από μία… πολιορκία στα καρέ του Πανσερραϊκού, ο Οζέγκοβιτς έκανε το γύρισμα, ο Μποτία βρέθηκε σε θέση “βολής” και έγραψε το 4-4, χαρίζοντας έναν… χρυσό βαθμό ισοπαλίας στην ομάδα του μετά από ένα ματς “θρίλερ”.

ΓΚΟΛ: 56′ Κωνσταντακόπουλος, 72′ Οζέγκοβιτς 90’+7′ Τετέι, 90’+11′ Μποτία / 5′ Δεληγιαννίδης, 12′ Στάικος, 22′ Μπέργκστρομ, 78′ Πηλέας

Κίτρινες: 15′ Οζέγκοβιτς, 66′ Πάρρας, 72′ Πεταυράκης, 85′ Μποτία / 25′ Μούργος, 38′ Χάγιεκ, 45’+3′ Άλεξιτς, 64′ Μπαΐροβιτς
Κόκκινη: 43′ Χάγεκ
Δοκάρι:

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Λούμορ (33′ Πάρρας), Μποτία, Βαφέας, Παπασάββας (58′ Τετέι), Πέιος (34′ Αντερέγκεν), Ίλιεφ, Μπιφουμά (34′ Κωνσταντακόπουλος), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Χάγεκ, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας (90’+3′ Τσαγαλίδης), Δεληγιαννίδης, Ουνεντραόγκο, Στάικος (67′ Τομάς), Μούργος (46′ Γκοτζαμανίδης), Χατζηστραβός (70′ Μορέιρα), Άλεξιτς (60′ Μπαΐροβιτς).//Γ.



Source link