Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μαρτίνεθ: «Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ για να νικήσουμε»

Το τέλειο ματς θα χρειαστεί να κάνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, προκειμένου να νικήσει την Γουέστ Χαμ, το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD) στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εντός έδρας ήττα από την Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και την ισοπαλία με τη Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο» προκειμένου να μείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της πρόκρισης στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε το ματς με τα «σφυριά» ως το πιο «δύσκολο και απαιτητικό» που έχει δώσει η ομάδα του μέχρι τώρα από την έναρξη της περιόδου, ενώ κατά τη γνώμη του η «συνταγή» για το «τρίποντο» θα είναι ο τρόπος που θα παίξει: «να παίξουμε έξυπνα». Δεν παρέλειψε να εκφράσει γι΄ άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη του στην ομάδα τονίζοντας πως έχει δημιουργηθεί ένα σύνολο «που παίζει με σιγουριά και δίνει τη ψυχή του σε κάθε αγώνα».

Οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ:

«Η ομάδα εξελίσσεται, βελτιώνεται συνεχώς και είναι έτοιμη πάντα για το επόμενο παιχνίδι. Το ματς με την Γουέστ Χαμ είναι πολύ απαιτητικό, απέναντι στον δυσκολότερο αντίπαλο του ομίλου. Έχουμε 24 ώρες μέχρι να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις αλλά είμαστε έτοιμοι για όλα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και έχουμε αυτοπεποίθηση.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αντικαταστάτη του Ντόη: «Λάθη κάνουν όλοι οι παίκτες του κόσμου, το ίδιο έγινε και στους αγώνες του Champions League χθες, με ποδοσφαιριστές που κοστίζουν 80 και 100 εκατ. ευρώ.

Εμάς μας απασχολούν τα λάθη μας και δουλεύουμε να τα βελτιώσουμε. Στα 14 επίσημα ματς που έχουμε δώσει ως τώρα, παίζουμε με ταυτότητα. Είμαστε μία ομάδα με νέους παίκτες, προσπαθούμε να αποκτήσουμε την ταυτότητα που θα χρειαστούμε αύριο.

Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να νικήσουμε. Πιστεύουμε στον εαυτό μας, έχουμε αυτοπεποίθηση και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν θέλω να μιλήσω με ονόματα γιατί μεσολαβούν 24 ώρες, όλοι ξέρετε πως έχουμε δύο επιλογές για το κέντρο της άμυνας».

Αναφερόμενος στην Γουέστ Χαμ και στις αλλαγές που είναι πιθανό να κάνει, είπε: «Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο απέναντι στην ομάδα που κατέκτησε το Conference League και ξέρουμε ότι κάνει αρκετές αλλαγές από ματς σε ματς.

Με απασχολεί περισσότερο η δική μου ομάδα, να παίξουμε έξυπνα. Φέτος έχουμε κατακτήσει κάτι πολύ σημαντικό, να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παίζει με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά, με την ψυχή του. Όλοι μαζί, εμείς, η ομάδα και ο κόσμος θα είναι εδώ, τέτοια παιχνίδια είναι ιδιαίτερα και όλοι θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Σε ερώτηση για το αν προβληματίζεται από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κράτησε το μηδέν στα δύο πρώτα ματς στην εφετινή διοργάνωση, τόνισε: «Θα μας άρεσε να κερδίσουμε με 4-0, 4-2 ή 3-1 και θα ήταν ωραίο, αλλά είναι και δύσκολο.

Συμφωνώ πως κάνουμε λάθη και θα πρέπει να μειωθούν. Υπάρχουν πράγματα να δουλέψουμε, έχουμε νέα ομάδα, έχουμε πολλά να μάθουμε και να συνηθίσουμε σε ματς που πρέπει να αντέχεις με 10 παίκτες ή να κρατάς ένα αποτέλεσμα ή όταν δεν σκοράρεις στο πρώτο μέρος.

Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να διαχειρίζεται τα πράγματα, να μαθαίνει από τα λάθη της, να παίρνει εμπειρίες για να γίνουμε πιο δυνατοί. Το ιδανικό θα ήταν να μη δεχτούμε γκολ και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες, ακόμα και αν δεν γίνει έτσι θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε όλα τα καλά που έχει η ομάδα μας.

Την Πέμπτη θα παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που στην αρχική ενδεκάδα έχει πέντε παίκτες πάνω από 1.90μ. Εμείς θα πρέπει να δούμε τα δικά μας προτερήματα, έχουμε τις δικές μας δυνάμεις και πιστεύουμε σε αυτές».

Για το αν είναι εύκολο να «γυρίσει το διακόπτη» ο Ολυμπιακός μετά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε: «Θα σταθώ σε κάτι που έλεγε ο Ντελ Μπόσκε “ό,τι γίνεται, είναι για καλό και περνάει”. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο στόχο μας και όλες τις δυσκολίες τις χρησιμοποιούμε για καλό. Αυτό που θέλουμε φυσικά είναι να κερδίσουμε το ματς.»

Αν, τέλος, η ομάδα επηρεάζεται από τη στιγμή που βρίσκεται πίσω στο σκορ, επισήμανε: «Σε μία χρονιά μπορεί να συμβούν πολλά, να μην κοιτάμε το δέντρο αλλά το δάσος. Θέλουμε να σκοράρουμε πρώτοι και για αυτό δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, δεν θέλουμε να χαρίζουμε ευκαιρίες στους αντιπάλους μας.

Πιο σημαντικό όμως είναι να μπορείς να χειρίζεσαι τα ματς και να κερδίζεις. Όταν έχεις εμμονή μόνο να μην δεχτείς γκολ είναι κάποιες φορές χειρότερο. Πρέπει να συγκεντρωνόμαστε ώστε να αντέχουμε, να διαχειριζόμαστε τα ματς και να παίρνουμε το ζητούμενο, που είναι η νίκη».



Source link