Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μαρσέιγ: Κριτική από την διοίκηση στους φιλάθλους

Η διοίκηση της Μαρσέιγ άσκησε έντονη κριτική στους εκπροσώπους των οπαδών της, που φέρονται να πίεσαν τους διοικούντες σε παραίτηση κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

«Μετά από μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Robert Louis-Dreyfus, εκπρόσωποι των φιλάθλων εξέφρασαν την επιθυμία τους να δουν το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Μαρσέιγ να παραιτείται. Η απειλή ενός «πολέμου» εναντίον τους διατυπώθηκε, εφόσον δεν παραιτηθούν», ανέφερε η γαλλική ομάδα σε ανακοίνωσή της την Τρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το διοικητικό συμβούλιο της Μαρσέιγ πιστεύει σε μια διαφανή και τακτική σχέση με τους υποστηρικτές της και όλοι στον σύλλογο – παίκτες, προσωπικό και διοίκηση – θεωρούν ότι η κριτική είναι αναπόσπαστο μέρος του ρόλου και της τιμής της εκπροσώπησης της Μαρσέιγ εντός και εκτός γηπέδου.

Από την άλλη πλευρά, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας δεν μπορεί να δεχτεί προσωπικές απειλές. Τα μέλη του δεν μπορούν να ανεχθούν μεμονωμένες επιθέσεις ή οποιαδήποτε μορφή αβάσιμης δημόσιας δυσφήμισης. Μια σχέση που βασίζεται στον εκφοβισμό δεν μπορεί να εγγυηθεί τις ελάχιστες αποδεκτές προϋποθέσεις για το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου να συνεχίσει να επενδύει στην μεταμόρφωση της Μαρσέιγ».

Η Μαρσέιγ είναι τέταρτη στη Ligue 1 με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε πέντε αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στο Champions League αυτή τη σεζόν, καθώς αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο από τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link