Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μαριλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Full in love στην τελευταία απόδραση του καλοκαιριού


Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής τους βιώνουν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης Κατσούλης και η αγαπημένη του, για μια ακόμη φορά βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο για έξι μήνες, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις δυσκολίες που ήρθαν αντιμέτωποι και στο τέλος έφτασαν στον τελικό, με τον Σάκη Κατσούλη να αναδεικνύεται νικητής για δεύτερη φορά. 

Από την ημέρα που οι δυο τους επέστρεψαν στην Αθήνα και στην καθημερινότητά τους παραμένουν αχώριστοι, παράλληλα όμως, προσπαθούν να βάλουν σε τάξη τις δουλειές τους. 

Οι διακοπές όμως, ήταν απαραίτητες και για τους δύο, αφού μετά το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο είχαν την ανάγκη να ξεκουραστούν, να περάσουν χρόνο οι δυο τους και να απολαύσουν τις ομορφιές των νησιών μας και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έκαναν tour στα νησιά και για τις τελευταίες ημέρες του Αύγουστο επέλεξαν την Τήνο.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο όμορφο νησί των Κυκλάδων μετά από επιθυμία της Μαριαλένας Ρουμελιώτη να επισκεφθεί το νησί και την εκκλησία όπου βαπτίστηκε.

Όπως ήταν αναμενόμενο και η Μαριαλένα αλλά και ο Σάκης μοιράστηκαν πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο νησί οι φωτογραφίες όμως, που στάθηκαν και οι δύο ήταν αυτές από την επίσκεψή τους στην Παναγιά της Τήνου.

«Μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη είναι η αρχή του μεγαλείου. Είναι μια έκφραση ταπεινότητας. Είναι το θεμέλιο για την ανάπτυξη τέτοιων αρετών όπως η προσευχή, η πίστη, το θάρρος, η ικανοποίηση, η ευτυχία, η αγάπη και η ευημερία.” Τέτοιες αρετές να έχουμε! Βάλτε μπροστά την ΑΓΑΠΗ, πιστέψτε στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας και ΟΛΑ μπορούν να συμβούν» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σάκης Κατσούλης δημοσιεύοντας μάλιστα και μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στη Μεγαλόχαρη..».

 

 



Source link