Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μαρία Μενούνος: Τρεις μήνες μαζί με τη νεογέννητη κόρη της


Τρεις μήνες απόλυτης χαράς και ευτυχίας βιώνει η Μαρία Μενούνος, η οποία απέκτησε το πρώτο της παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η γνωστή παρουσιάστρια που είχε μιλήσει ανοιχτά για τις αποτυχημένες προσπάθειες που είχε στο να αποκτήσει παιδί, αλλά και την απόφασή της να προχωρήσει τη διαδικασία, μέσω παρένθετης μητέρας, πλέον απολαμβάνει την καθημερινότητα με την κόρη της και είναι πραγματικά αχώριστες.

Στο πλευρό της διαρκώς, ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο, με τον οποίο σχεδόν καθημερινά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες με το μικρό της αγγελούδι.

Σήμερα Πέμπτη 14/9 ήταν μια αυτές τις ημέρες όπου η Μαρία Μενούνος ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφία που ποζάρει με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο και την μικρή τους πριγκίπισσα.

«Αύριο κλείνουμε τρεις μήνες.  Ο χρόνος κυλά αλλά εμείς απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο με την Αθηνά. Τι ευλογία!!!! Είμαστε τρελά ερωτευμένοι εδώ! Στέλνοντας αγάπη σε όλους σήμερα και καθημερινά. Ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που μας δείχνετε!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μενούνο.

Φωτογραφίες: Instagram



Source link