Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μαρία Κορινθίου για Σίσσυ Χρηστίδου


Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα κιλά που έχασε και πώς αγάπησε ξανά τον εαυτό της και το σώμα της.

Η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε και στη διαμάχη που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην καλή της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο καλλιτέχνης στο «Πρωινό».

«Η Σίσσυ δεν είναι απλά φίλη μου, την αισθάνομαι κουμπάρα μου, οικογένεια. Με λυπεί πολύ αυτό που συμβαίνει. Είμαστε όλοι σε πολύ δύσκολη θέση αλλά κατά κύριο λόγο η δυσκολία είναι της Σίσσυς ως μητέρας. Εμείς ακολουθούμε και τη στηρίζουμε. Αγαπώ πολύ τα παιδιά της, τα ζω από μωρά, έχουμε κάνει διακοπές οικογενειακές μαζί, Πάσχα, Χριστούγεννα, με τους γονείς μας, έχει κάνει η μία babysitting τα παιδιά της άλλης. Οπότε καταλαβαίνεις τη θέση μου» απάντησε η ηθοποιός.

Όσον αφορά στην δημιουργία οικογένειας με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε: «Γέννησε και ακόμη γνωριζόμασταν με τον Γιάννη. Είχα αγχωθεί πολύ όταν ανακάλυψα ότι περιμένω παιδί. Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Μπορεί να δείχνω ανήσυχο και ανεξάρτητο πνεύμα, πατάω όμως γερά στα πόδια μου. Σκεφτόμουν τι επιλογές είχα εκείνη τη στιγμή γιατί ήξερα ότι θα άλλαζε όλη η ζωή μου. Δεν είναι εύκολο».

«Αισθάνομαι ευλογημένη, Νίκο. Με όλες τις αποφάσεις που πήρα, ακόμη και με εκείνες που αποδείχτηκαν λανθασμένες. Γιατί ακόμη και τα λάθη τα βλέπω ως μαθήματα. Ίσως κάποιες φορές εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν έπρεπε. Άλλος άνθρωπος όμως είσαι στα 20, άλλος στα 40. Έχεις άλλες εμπειρίες. Ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχω αγκαλιάσει την ιδιοσυγκρασία του διαλογισμού, της ενέργειας, τη μέθοδο Θήτα. Άλλαξα τελείως. Είναι ένα υπέροχο μονοπάτι.

Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα τα κιλά που είχα πάρει, είδα ουσιαστικά ό,τι τοξικό είχα μαγνητίσει τον προηγούμενο καιρό. Γύρισα και είπα “Μαρία, γιατί το έχεις κάνει αυτό στον εαυτό σου;” Πνιγόμουν από την τοξικότητα, φαινόταν και στο βλέμμα μου – εξάλλου λένε ότι η ψυχή φαίνεται στα μάτια. Με ρωτάνε πώς έχουν μακρύνει έτσι τα μαλλιά μου, έχω γίνει Ραπουντζέλ! Τους λέω ότι είναι από το πολύ νερό και το ευ ζην» εξομολογήθηκε η Μαρία Κορινθίου.



Source link