Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η συνάντηση στο θέατρο και η τρυφερή στιγμή ανάμεσά τους


Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Γέρμα» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/11 στο θέατρο Πόρτα.

Στην παράσταση πρωταγωνιστεί η Μαρία Κίτσου και ο Ιωσηφ Ιωσηφίδη ενώ τη σκηνοθεσία της υπογράφει ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

Στη σύγχρονη αυτή διασκευή, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 στο Λονδίνο συναντάμε τους ήρωες στο σήμερα, επαγγελματικά επιτυχημένους και πολλά υποσχόμενους. Η γυναίκα είναι δημοσιογράφος και μπλόγκερ με μεγάλο αριθμό ακολούθων, ο άντρας της πετυχημένος επιχειρηματίας. Η σχέση του ζευγαριού περνάει από διάφορα κύματα και καταλήγει να φθείρεται σταδιακά. Παράλληλα παρακολουθούμε την εμμονή της πρωταγωνίστριας (Μαρία Κίτσου) να αποκτήσει παιδί, τις εξωσωματικές να αποτυγχάνουν διαρκώς και τον σύζυγο (Ιωσήφ Ιωσηφίδη) να αδυνατεί να παρακολουθήσει τον αδιέξοδο αυτόν αγώνα.

Το παρών στην παράσταση έδωσαν αρκετοί καλλιτέχνες και ηθοποιοί μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος διατηρεί μια πολύ στενή σχέση με την Μαρία Κίτσου.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου συμπρωταγωνίστησαν στις «Άγριες Μέλισσες» και από την πρώτη στιγμή η σχέση τους ήταν ιδιαίτερη, με αποτέλεσμα να είναι πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Μετά το τέλος της παράστασης, η Μαρία Κίτσου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τους συμπρωταγωνιστές της αλλά και με συναδέλφους της που βρέθηκαν στην πρεμιέρα για να τη στηρίξουν και να την τιμήσουν.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος φωτογραφήθηκε με την ηθοποιό, δείχνοντας φανερά ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός έπιασε και μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς, που αντάλλαξαν βλέμμα γεμάτο αγάπη.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP



Source link