Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μακσβίτις: «Η πιο σκληρή ομάδα νίκησε»


 

Δεν στάθηκε σε δικαιολογίες στις δηλώσεις του ο προπονητής της Λιθουανίας, λίγο μετά την ήττα με 87-68 από τη Σερβία. Αρχικά τόνισε ότι ήταν το χειρότερο παιχνίδι της ομάδας του, ενώ ανέφερε ότι τους έλειπαν αρκετά στοιχεία για να καταφέρουν να νικήσουν.

Προερχόμενη από την σπουδαία επικράτηση επί των Αμερικανών, η Λιθουανία δεν τα κατάφερε απέναντι στην ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς και γνώρισε τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης. Στις δηλώσεις του, ο Κάζις Μακσβίτις αναφέρθηκε στην έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης που παρουσίασαν οι παίκτες του, ενώ στάθηκε και στην κακή επιθετική τους μέρα, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο έκρινε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το χειρότερο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε πιθανότητες να ανακάμψουμε. Η πιο σκληρή ομάδα νίκησε. Μας έλειψαν η ενέργεια και η συγκέντρωση, τα συναισθήματα. Ξοδέψαμε πολλά από αυτά πριν από δύο ημέρες. Η Σερβία ήταν σήμερα πολύ καλύτερη από εμάς. Πριν από τον αγώνα ο στόχος ήταν η άμυνα. Έβαλαν τα τρίποντα, σκόραραν πολύ, η επίθεσή μας ήταν κακή. Οι Σέρβοι μας ώθησαν σε κακές καταστάσεις. Δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό.

Ήταν πολύ διαφορετικό ματς σε σχέση με εκείνο με τις ΗΠΑ. Μας έβαλαν 25 πόντους στην πρώτη περίοδο, όλους στη ρακέτα. Μεγάλος αριθμός. Κάναμε και πολλά λάθη, αυτό έδειξε ότι μας έλειψε η συγκέντρωση και η ενέργεια. Δεν είχαμε τον δυναμισμό. Τρεις φορές χάσαμε τη μπάλα και δεν μπορέσαμε να περάσουμε το κέντρο του γηπέδου. Η κακή μας επίθεση έκρινε τον αγώνα, έδωσε στη Σερβία την ευκαιρία να κερδίσει το ματς. Ήταν πιο φρέσκοι, τουλάχιστον αυτό είδα εγώ».//ΜΛ.



Source link