Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μακελειό στη Λούτσα με 6 νεκρούς

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λούτσα και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως. Όπως έγινε γνωστό μέχρι στιγμής υπάρχουν 6 νεκροί. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έχουν αποκλείσει την περιοχή αλλά και το ΕΚΑΒ.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τα άτομα που έχουν εμπλακεί στο μακελειό είναι Ρομά, όμως λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ενδεχομένως να πρόκειται για αντίπαλες ομάδες Αλβανών μαφιόζων. Οι κάλυκες που έχουν βρεθεί ανήκουν σε πιστόλι 9 χιλιοστών. Σε αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες βρέθηκαν πέντε νεκροί και εκτός του αυτοκινήτου άλλος ένας. Οι πυροβολισμοί όπως φαίνεται είχαν στόχο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με τις ξένες πινακίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών ενώ φέρεται να αναζητούν ένα αυτοκίνητο χρώματος μαύρο και μια μοτοσυκλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Στην παραπάνω φωτογραφία το σημείο όπου έγινε το μακελειό)

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα την περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

Σημειώνεται πως η αρχική κλήση στο κέντρο του ΕΚΑΒ έγινε στις 18:31 και η άφιξη στο σημείο στις 18:41, με μία μηχανή και μία κινητή ιατρική μονάδα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο:

 



Source link