Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μαθητές του Μουσικού Σχολείου παίζουν μουσική για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες στο ΑΧΕΠΑ

289597999_10228091868302827_2418983450969728649_n

Μια όμορφη δράση, με αγάπη για την ζωή, γίνεται πραγματικότητα. Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, μέσα στον χώρο του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα λάβει χώρα καλλιτεχνική   εκδήλωση με το μικρό σύνολο ποπ μουσικής του Μουσικού Σχολείου Βόλου για τα παιδια του ΑΧΕΠΑ που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Η εκδήλωση οργανώνεται από την καθηγήτρια πιάνου του Μουσικού Σχολείου, Λία Κουκοπούλου ύστερα από επικοινωνία που υπήρξε με την παιδιατρική κλινική για νεοπλασματικές ασθένειες και με την βοήθεια της εκπαιδευτικού, Χρυσαυγής Παπανικολάου, με την Διοίκηση του ΑΧΕΠΑ και με την ειδική παιδαγωγό Δόξα Τσεκρελή,που διδασκει στα παιδια με νεοπλασματικες ασθένειες, μεσα στο χωρο του ΑΧΕΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: “Συνοδοιπόροι σε αυτό είναι οι υπευθυνοι του Μουσικού Συνόλου, Άγγελος Σερσέμης και Νίκος Γκούνης, που έσπευσαν να πλαισιώσουν την δράση αυτή, η διεύθυνση και οι υποδιευθυντές του σχολειου μας.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως, τον πρόεδρο και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Βόλου, που με αγαπη και ενσυναίσθηση για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες έσπευσε να μας φέρει σε επαφή με τους Αhepa,  οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί για την πραγματοποίηση της δράσης. Πάνω από όλα, ένα ευχαριστώ στα παιδάα που θα συμμετάσχουν, τα οποία θα είναι μια ζεστή, ανοιχτή αγκαλιά κι ένα μουσικό χαμόγελο στις ψυχές των παιδιών που θα επισκεφθούμε!!”

www.ertnews.gr



Source link