Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μαθητές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων επισκέφτηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου Εθελοντισμού που πραγματοποιείται στο χώρο της Δομής.

Τα εργαστήρια εθελοντισμού είναι μια καινοτόμο δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού. Έχουν στόχο την ενημέρωση τους με βιωματικό τρόπο για τις διαδικασίες οργάνωσης και λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίησή τους σε δράσεις εθελοντισμού και αλληλεγγύης.

Οι μικροί μαθητές ενημερώθηκαν από τα στελέχη της Δομής για το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην τοπική κοινωνία τονίζοντας τους τις έννοιες της αγάπης και της αλληλεγγύης που πρέπει να τους συνοδεύουν πάντα στη ζωή τους ενώ παράλληλα έφεραν τρόφιμα για τη Δομή. Τους μαθητές συνόδευσαν η υπεύθυνη του τμήματος Βασιλική Μίτιλη και η υποδιευθύντρια του σχολείου Σοφία Βολιώτη οι οποίες ευχαρίστησαν τη Δομή για τη φιλοξενία ενώ επεσήμαναν ότι προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο.





Source link