Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μαγικά Χριστούγεννα στον Μύλο των Ξωτικών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών, μια νέα ιστορία, που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό. Ο «Μύλος των Ξωτικών» άνοιξε τις πύλες του για 12η χρονιά και υπόσχεται μαγικά Χριστούγεννα σε όλους τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024.

Ο Χάρης Τσάβλος, μέλος οργανωτικής επιτροπής μύλου ξωτικών, μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» για την χριστουγεννιάτική αυτή γιορτή που γίνεται κάθε χρόνο από το 2011 στη πόλη των Τρικάλων.

«Ο Μύλος των Ξωτικών καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους από τις 10 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ με δωρεάν είσοδο για όλους, μία σταθερή φιλοσοφία που έχουμε κρατήσει μέχρι και σήμερα. Γύρω στις τρείς με τέσσερις ώρες χρειάζεται κάποιος για να περιηγηθεί το μύλο των ξωτικών, να γνωρίσει όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται καθώς και όλα τα εδέσματα που προσφέρουμε. Φέτος η θεματολογία του Μύλου των ξωτικών είναι ο «Μικρός Πρίγκιπας», που σύμφωνα και με την ιστορία μιλάει για τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, έτσι και εμείς θα βοηθήσουμε τους επισκέπτες να αισθανθούν μεταξύ τους ένα πιο γιορταστικό κλίμα. Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να περιηγηθούν διάφορα διαδραστικά εργαστήρια όπως το εργαστήριο ξυλογλυπτικής, η ζωγραφική προσώπου, το ταχυδρομείο των ξωτικών αλλά το κυριότερο είναι ο Άγιος Βασίλης, που είναι ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων και περιμένουν μικροί και μεγάλοι με ανυπομονησία» επισήμανε ο Χ.Τσαβλός.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Θεοχαρούλη





Source link