Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μήνυμα Πούτιν προς FSD για αντιμετώπιση εξωτερικών μυστικών υπηρεσιών εντός της Ρωσίας


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, 16:31

Μήνυμα Πούτιν προς FSD για αντιμετώπιση εξωτερικών μυστικών υπηρεσιών εντός της Ρωσίας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν παρότρυνε σήμερα την FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας) να εντείνει την δραστηριότητα της για να αντιμετωπίσει αυτό που ο ίδιος χαρακτήρισε αυξανόμενες επιχειρήσεις κατασκοπείας και δολιοφθοράς που πραγματοποιούνται κατά της Ρωσίας από την Ουκρανία και τη Δύση.

Σε ομιλία του ενώπιον αξιωματούχων της FSB, o Πούτιν δήλωσε ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας πρέπει να σταματήσει «τις ομάδες δολιοφθοράς» που μπαίνουν στην Ρωσία από την Ουκρανία.

Τόνισε επίσης ότι πρέπει η προστασία των σημαντικών υποδομών να είναι προτεραιότητα  αποτρέπωντας  τις όποιες προσπάθειες γίνονται από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες να δημιουργήσουν αυτό που αποκάλεσε τρομοκρατικούς ή εξτρεμιστικούς πυρήνες μέσα στο έδαφος της Ρωσίας.

Επιπρόσθετα, ο Πούτιν έδωσε οδηγίες στην FSB να αποτρέψει τις παράνομες ροές όπλων εντός της Ρωσίας και να ενισχύσει την ασφάλεια στις τέσσερεις περιοχές της Ουκρανίας τις οποίες η Μόσχα έχει μερικώς καταλάβει και διεκδικεί ως μέρος της δικής της επικράτειας, κίνηση βέβαια  την οποία οι περισσότερες χώρες δεν αναγνωρίζουν.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, 17:20



Source link