Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μήνυμα Μητσοτάκη από τη Λάρισα: Κανείς δε μπορεί να αλλάξει τα σύνορα δια της βίας χωρίς να υποστεί δραματικές συνέπειες

Ξεκάθαρο μήνυμα προς πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λάρισα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός, στο πλαίσιο τοποθέτησής του για τη στρατηγική της Ν.Δ και της κυβέρνησης για τη Θεσσαλία ως το 2030 : “Ένα χρόνο μετά την απρόκλητη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και πέραν της προφανούς στήριξης την οποία παρέχουμε σε μια χώρα η οποία είναι αμυνόμενη, θέλουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τα σύνορα δια της βίας χωρίς να υποστεί δραματικές συνέπειες. Γι ΄αυτό η στήριξή μας στην Ουκρανία είναι τόσο σημαντική“.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους Θεσσαλούς “να συγκρίνουν και να κρίνουν, να δουν το έργο το οποίο επιτελέσαμε σε σχέση με το τί έγινε τα προηγούμενα 4 χρόνια. Αλλά επειδή κανείς δεν ψηφίζει σε σχέση με αυτά που έγιναν, οι πολίτες θέλουν να δουν προσδοκία, θέλω να συγκρίνουν αυτά τα οποία τους λέμε ότι θα κάνουμε κοστολογημένα, σχεδιασμένα με τη συνέπεια πια ενός κόμματος και μιας κυβέρνησης η οποία τήρησε τη συμφωνία αλήθειας την οποία υπέγραψε με τους πολίτες. Πολλοί ίσως δεν μας πίστεψαν όταν το 2019 λέγαμε ότι έχουμε σχέδιο. Παρά τις τεράστιες δυσκολίες που μας έτυχαν ήμασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Σκεφτείτε πόσα περισσότερα μπορούμε να κάνουμε τη δεύτερη τετραετία, αν μας τύχουν λίγο λιγότερες κρίσεις και με τη σιγουριά ότι ο ελληνικός λαός θα μας εμπιστευθεί και πάλι“.

Ο Πρωθυπουργός στις 18.30 θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στο κλειστό γήπεδο του Αλκαζάρ, στη Λάρισα, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Θέλω οι θεσσαλοί





Source link