Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο αποχώρησε… ένα ολόκληρο ρόστερ




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ
Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ
EUROKINISSI SPORTS

Τη φετινή μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός είχε πολλή δουλειά και όσον αφορά στις αποχωρήσεις, καθώς αποτέλεσαν παρελθόν 24 ποδοσφαιριστές.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν πολλή δουλειά την τελευταία μεταγραφική περίοδο, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό οι οποίες έφτασαν τις 15, αλλά και ως προς τις παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, αποχώρησαν 24 παίκτες από τον Ολυμπιακό, είτε με πώληση, είτε με δανεισμό είτε ως ελεύθεροι και υπάρχουν επαφές για την παραχώρηση τριών ακόμη.

Η πειραϊκή ΠΑΕ πούλησε οκτώ ποδοσφαιριστές:

  • τον Ρέαμπτσουκ στην Σπαρτάκ Μόσχας (6.000.000)
  • τον Χουάνγκ στον Ερυθρό Αστέρα (5.500.000€)
  • τον Ονιεκουρού στην Άδανα Ντεμίρσπορ (3.500.000) η οποία με την σειρά της τον έδωσε σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας
  • τον Ζινκερνάγκελ στην Μπριζ (2.500.000)
  • τον Ραντζέλοβιτς στην Ρούμπιν Καζάν (1.500.000)
  • τον Κανέ στην Πάφο (1.000.000)
  • τον Μπουτούτσι στην Αντάλιασπορ (500.000)
  • τον Μπουχαλάκη στη Χέρτα (400.000)

Με τη μορφή δανεισμού παραχωρήθηκαν οκτώ παίκτες: ο Ουσεϊνού Μπα (Μπασάκσεχιρ), ο Πέπε (Πάφος), ο Ραμόν (Εσπανιόλ), ο Αγκιμπού Καμαρά (Ατρόμητος), ο Κούντε (Ατρόμητος), ο Λοβέρα (Ροζάριο Σεντράλ), ο Χόλσγκροουβ (Εστορίλ) και ο Χασάν (Πεντίκσπορ).

Οι παίκτες που έμειναν ελεύθεροι και οι κομμένοι

Και έμειναν ελεύθεροι άλλοι οκτώ ποδοσφαιριστές, ο Κίτσος (ο Ολυμπιακός κράτησε ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση μεταγραφής του από τον Βόλο), ο Παπασταθόπουλος, ο Εμβιλά, ο Μπακαμπού, ο Βαλμπουενά, ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Κασάμι και ο Κρίστινσον.

Παράλληλα, υπάρχουν άλλοι τρεις παίκτες που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Μαρτίνεθ και ο Κορδόν προσπαθεί να βρει λύσεις εδώ και καιρό για την παραχώρησή τους. Πρόκειται για τον Σισέ, τον Αμπουμπακάρ Καμαρά και τον Φαντιγκά.

Οι δύο πρώτοι έχουν και υψηλά συμβόλαια, καθώς οι ετήσιες αποδοχές τους ανέρχονται στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Τις επόμενες ώρες είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις.



Source link