Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μέσα ο Μοσκέρα ενόψει Ατρόμητου


 

Ο Κολομβιανός εξτρέμ προπονήθηκε κανονικά ενόψει του επερχόμενου αγώνα με την ομάδα των δυτικών προαστίων (23/09, 17:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) για την 5η “στροφή” της Super League.

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής το Σάββατο (23/09, 17:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) κόντρα στον Ατρόμητο και όπως ενημέρωσε επίσημα η κρητική ομάδα, ο Μοσκέρα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τίθεται κανονικά στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Παράλληλα, ο Νίκος Χριστογεώργος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα με τους Ντίκο και Ριέρα, οι οποίοι παραμένουν τραυματίες και ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Με τον Harold Mosquera να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του Valdas Dambrauskas, άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου (23/9) κόντρα στον Ατρόμητο.

Η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ μετά τον αγώνα στη Λαμία, έγινε το απόγευμα της Τρίτης (19/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Νίκος Χριστογεώργος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα με τους Nouha Dicko και Adrian Riera να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Για αύριο, Τετάρτη (20/9), έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 09:30 και στις 18:00».//Γ.



Source link