Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μάχες για όλα τα γούστα…


 

Ολοκληρώνεται σήμερα (06/12) η 12η αγωνιστική της Euroleague και πρώτη της “διαβολοβδομάδας” με το “μενού” να περιλαμβάνει τέσσερις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Τα πρώτα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής διεξήχθησαν χθες (05/12) με τις ελληνικές ομάδες να μην καταφέρνουν να πάρουν το “ροζ φύλλο αγώνα”. Σήμερα (06/12) η δράση στη 12η “στροφή” της διοργάνωσης ολοκληρώνεται με τέσσερα σημαντικά παιχνίδια.

Αρχικά, στις 21:15, η Βιλερμπάν (2-9) υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (6-5), με τους Γάλλους να θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, τη στιγμή που η “ομάδα του λαού” θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Οι “Ισραηλίτες” προέρχονται από την εύκολη επικράτηση επί της Άλμπα, ενώ η ομάδα του κόουτς Ποτσέκο προέρχεται από την ήττα στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Όντεντ Κάτας θεωρεί αμφίβολους τους Τζος Νίμπο και Τζον Ντι Μπαρτολομέο.

Στη συνέχεια, στις 21:30 γίνεται το τζάμπολ στην Ιταλία για την αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια (7-4) με την Μπαρτσελόνα (9-2). Οι γηπεδούχοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την εκτός έδρας ήττα στο Μόναχο από την Μπάγερν, ενώ οι “Μπλαουγκράνα” θέλουν να… χτίσουν ένα σερί μετά την επικράτησή τους επί της Βιλερμπάν. Στα αγωνιστικά νέα, οι δυο ομάδες δεν έχουν κάποια απουσία πέραν του Καϊσέδο για τους Καταλανούς.

Στις 21:30, η Βαλένθια (5-6) υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (4-7) σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Οι “νυχτερίδες” ηττήθηκαν στον ισπανικό “εμφύλιο” κόντρα στην Μπασκόνια και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, στις οποίες επέστρεψαν οι “ερυθρόλευκοι” του Βελιγραδίου, επικρατώντας στο “σπίτι” τους επί της Αναντολού Εφές. Το καλό για τον Άλεξ Μούμπρου είναι ότι έχει στη διάθεσή τους όλα του τα “όπλα”. Από την άλλη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Λάζιτς να επιστρέφει στη δράση, όχι όμως και τον Χάνγκα, ο οποίος ταλανίζεται από πρόβλημα τραυματισμού εδώ και καιρό.

Την ίδια ώρα, η “αυλαία” της 12ης αγωνιστικής και το πρώτο μέρος της “διαβολοβδομάδας” πέφτει με την αναμέτρηση της Μπασκόνια (6-5) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (6-5). Οι Βάσκοι έχουν… χτίσει συνήθειες με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς στο “τιμόνι” τους και θέλουν να παραμείνουν σε νικηφόρα “τροχιά”, τη στιγμή που η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχει, επιβλήθηκε της μέχρι τότε, αήττητης, Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη. Οι Βάσκοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Κοστέλο και Ντιόπ, ενώ για τους Τούρκους προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού με τον Γιώργο Παπαγιάννη και εκτός έχει τεθεί ο Μετετσάν Μπιρσέν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Euroleague:

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου

Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός 71-68
Άλμπα Βερολίνου – Ζαλγκίρις 64-62
Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 71-77
Μπάγερν Μονάχου – Ολίμπια Μιλάνο 91-84 (παρ.)
Παρτίζαν – Μονακό 89-85 (παρ.)

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

21:15 Βιλερμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:30 Βαλένθια – Ερυθρός Αστέρας
21:30 Βίρτους Μπολόνια – Μπαρτσελόνα
21:30 Μπασκόνια – Φενερμπαχτσέ

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία της EuroleagueΕΔΩ.//Γ.



Source link