Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μάρκος Αντόνιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υποδοχή από τον σύλλογο και στόχος μου είναι να ανταποδώσω»


 

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος έκανε ντεμπούτο στην εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας και σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά την λήξη του αγώνα εξέφρασε τα συναισθήματά του.

Ο Μάρκος Αντόνιο πήρε την θέση του Σβαμπ στο 76′ και αγωνίστηκε για 17 λεπτά στην εύκολη νίκη του ”δικέφαλου” με 3-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Στις δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε για το πως νιώθει έπειτα από το ντεμπούτο του, ενώ, μεταξύ άλλων σχολίασε και την υποστήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μια εξαιρετική βραδιά, τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά. Είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Επέστρεψα, ήταν τρεις πολύ δύσκολοι μήνες. Δούλεψα αρκετά και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο και τους φυσικοθεραπευτές του ΠΑΟΚ και της Λάτσιο, με βοήθησαν πολύ να επανέλθω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την υποδοχή από τον σύλλογο και στόχος μου είναι να ανταποδώσω μέσα από τις εμφανίσεις μου.

Θα δουλεύω καθημερινά για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Όσα βίωσα με τους οπαδούς ήταν ξεχωριστά. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έδειξαν αλλά και για το γεγονός ότι με περίμεναν τόσο καιρό να επανέλθω. Τον Τάισον τον γνωρίζω από την Σαχτάρ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος, μόνο χαρούμενα συναισθήματα έχω γι’ αυτόν». //ΜΛ.



Source link