Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μάντζιος: «Σταθήκαμε αντάξιοι, δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα»


 

Στο γεγονός ότι πάλεψε η ομάδα του και στη μη αξιοποίηση των ευκαιριών στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Άρη μετά από την ήττα των “κίτρινων” κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Βίντα έδωσε και πάλι λύση στην ΑΕΚ και με ωραία κεφαλιά της χάρισε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Άρη, που πάλεψε το ματς. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, τόνισε πως η ομάδα του ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, ενώ παράλληλα στάθηκε στη μη αξιοποίηση των ευκαιριών από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος:

«Δεν μας ικανοποιεί καθόλου το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι είχαμε μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ, αλλά πιστεύω ότι σταθήκαμε αντάξιοι και ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα. Κάθε ομάδα είχε τις δικές της στιγμές, με τη διαφορά ότι εμείς δεν τις αξιοποιήσαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και πάμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς στην έδρα μας».

Για τον περιορισμένο αριθμό ευκαιριών και το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να σκοράρει, είπε: «Το θέμα είναι η μπάλα να φτάνει στην περιοχή με αξιώσεις. Το γκολ είναι και θέμα στιγμής και αυτοπεποίθησης, ξέρετε ότι δουλεύουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι και ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Σχετικά με τη συνύπαρξη των Ζουλ και Τζούρασεκ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, απάντησε: «Πιστεύω ότι στάθηκαν καλά δεδομένου ότι και οι δύο προέρχονται από τραυματισμούς και είχαν αρκετά μεγάλο διάστημα που ήταν εκτός έδρας. Το όφελος για εμάς είναι ότι σταδιακά επιστρέφουν παίκτες και έχουμε περισσότερες επιλογές».//Γ.



Source link