Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μάντζιος: «Θα μπούμε μέσα να κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας»


 

Ο προπονητής του Άρη πραγματοποίησε δηλώσεις ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ατρόμητο, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στο πλάνο της καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Άκης Μάντζιος προετοιμάζει τους ”Κίτρινους” για την σημαντική αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League, επιζητώντας την 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει την ομάδα του να βελτιώνεται σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού, στις δηλώσεις του μίλησε για τον προσεχή αντίπαλο και τον νέο προπονητή, ενώ σχολίασε και τις απουσίες του Άρη.

Αναλυτικά τα λόγια του Άκη Μάντζιου στην κάμερα της NOVA

«Σίγουρα, είμαστε καλύτερα. Το έχουμε πει, κάθε νίκη βοηθάει την ψυχολογία της ομάδας και των παικτών. Είναι άλλη μια εβδομάδα που παρ’ όλα τα προβλήματά μας, δουλέψαμε καλά και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια με μία νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής. Σίγουρα έχουμε βελτιώσει κάποια πράγματα. Θέλουμε να έχουμε περισσότερες επιλογές, δυστυχώς όμως τα προβλήματα που έχουμε αυτό το διάστημα, σχεδόν κάθε εβδομάδα, δυσκολεύουν το έργο μας αλλά αν δούμε γενικά, η ομάδα έχει μια βελτίωση σε αρκετούς τομείς. Πρέπει να γίνουμε λίγο πιο δημιουργικοί, σε μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Και στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και στο παιχνίδι με τα Γιάννινα, ειδικά με τα Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τόσο καλή δημιουργία. Σίγουρα είναι δύσκολο αντιμετωπίσεις μία ομάδα που παίζει μαζικά άμυνα με 11 παίκτες. Μας λείπανε τα στοιχεία που έπρεπε να έχουμε για να διασπάσουμε αυτές τις άμυνες, τα οποία τα βρήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά, σαν αριθμό τελικών προσπαθειών νομίζω ότι κάναμε ένα αρκετά καλό νούμερο, 17 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και 22 με τον Πανσερραϊκό. Θέλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα σε ό,τι αφορά στη διάσπαση των αντιπάλων και να έχουμε δημιουργία σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέσα στο παιχνίδι».

Για τη θέση του επιτελικού μέσου: «Η αλήθεια είναι ότι είναι δύο σημαντικοί παίχτες και ο Μανού και ο Ρουπ, που λείπουνε. Προσπαθούμε με τα υπόλοιπα παιδιά, και αναλόγως και τον αντίπαλο και το πως παίζει, να δούμε την κατάλληλη λύση που θα μπορέσει να μας βοηθήσει στο κομμάτι αυτό. Κάθε παιχνίδι ψάχνουμε τον καιρό την καλύτερη επιλογή. Η αλήθεια είναι ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για μας με τους πολλούς τραυματισμούς Και τραυματισμοί δύσκολη όχι μυϊκοί, αν εξαιρέσουμε τον Φραν. Είναι τραυματισμοί που μας προβληματίζουν με την έννοια ότι λείπουνε παιδιά και μας μειώνονται και οι επιλογές που έχουμε ως ρόστερ, στα παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι ο Φαμπιάνο συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες: «Είναι πρόβλημα, θα δούμε πώς θα το διαχειριστούμε, η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες θέσεις έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα αλλά θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι και τι επιλογές θα πρέπει να βρούμε ώστε να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν».

Για τον Ατρόμητο: «Έχει έναν καινούριο προπονητή, υπάρχει ένα δείγμα γραφής από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Ατρόμητος για μένα είναι μια καλή ομάδα έχει καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, νομίζω ότι χρειάζεται προσοχή. Δεν έχουμε πολλά δείγματα γραφής όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού με τον καινούριο προπονητή αλλά θεωρώ ότι δεν μπορεί να αλλάξουν δραματικά πράγματα μέσα σε μία βδομάδα οπότε έχει κάποιες σταθερές ο Ατρόμητος τις οποίες έχουμε αναλύσει και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε σε ακόμα καλύτερο επίπεδο στο παιχνίδι της Κυριακής».

Τέλος, τόνισε: «Θα μπούμε μέσα να κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε τώρα που έχουμε καλύτερη ψυχολογία να συνεχίσουμε μια νίκη την Κυριακή, να βελτιωθούμε κι άλλο στη βαθμολογία, να πάει ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να καλύψουμε σίγουρα τις απώλειες που είχε η ομάδα στην αρχή του Πρωταθλήματος παίρνοντας βαθμούς. Και μιας και το πρόγραμμα, έτσι όπως ήρθε με την αλλαγή στην έδρα του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό, με τα συνεχόμενα παιχνίδια να εκμεταλλευτούμε ακόμα περισσότερο την έδρα μας».//ΜΛ.



Source link