Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Λύτρωση με Βίντα… – www.ertsports.gr


 

Ο Κροάτης στόπερ, έδωσε και πάλι λύση στην ΑΕΚ και με ωραία κεφαλιά της χάρισε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Άρη, που είχε λιγοστές ευκαιρίες. Στην δεύτερη θέση η ομάδα του Αλμέιδα, έναν βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό και έναν πάνω από τον ΠΑΟΚ.

O αγώνας

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι έγινε στο 7′ για τους φιλοξενούμενους, με τον Οντουμπάτζο να βρίσκεται απέναντι από τον Αθανασιάδη, αλλά το σουτ του να μην είναι καλό και να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Η ΑΕΚ από εκείνο το σημείο και μετά πήρε την κατοχή της μπάλας, έγινε πιεστική, χωρίς όμως να έχει κάποια τελική. Στο 18′ η ΑΕΚ έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία της. Ο Τσούμπερ εκμεταλλεύτηκε το λάθος των φιλοξενούμενων έμεινε όρθιος, μοίρασε στον Πινέδα, με τον Κουέστα εξουδετερωμένο, αλλά ο Μπράμπετς με το σώμα του απομάκρυνε. Στο 39′ η ΑΕΚ σπατάλησε την μεγαλύτερη της ευκαιρία. Ο Μάνταλος με ωραία ενέργεια δοκίμασε ένα μακρινό σουτ με τον Κουέστα να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Στο 44′ ο Άρης άγγιξε το γκολ. Ο Οντουμπάτζο απέφυγε ωραία τον Γκατσίνοβιτς και γύρισε στον Μορόν στο ύψος του πέναλτι. Ο Ισπανός φορ αφού έκανε μια προσποίηση έκανε ένα σουτ, αλλά το τελείωμα του ήταν κάκιστο.

Η αρχή του δεύτερου ημιχρόνου έμοιαζε με το πρώτο, με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή, χωρίς να μπορεί να διασπάσει την άμυνα του Άρη. Η λύση για τους γηπεδούχους ήρθε από στημένη φάση. Στο 59′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βίντα πήρε την κεφαλιά και κατάφερε να κερδίσει τον Κουέστα για το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα, η “Ένωση” με τον Πόνσε, άγγιξε το 2-0, αλλά και πάλι ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε απάντηση, απομακρύνοντας σε κόρνερ. Η πρώτη καλή για τον Άρη στο δεύτερο μέρος έγινε στο 75′ αλλά ο Οντουμπάτζο έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Στο 84′ ο Κάρλσον έπιασε ένα σουτ εκτός περιοχής, αφού απέφυγε τον Χατζισαφί, αλλά ο Αθανασιάδης μπλόκαρε την μπάλα.

ΓΚΟΛ: 59′ Βίντα / –
Κίτρινες: 43′ Βίντα /  24′ Νταρίντα
Κόκκινη: –
Δοκάρι: 38′ Μάνταλος / –

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον (64′ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (77′ Ζίνι) ,Μάνταλος (65′ Πισάρο), Τσούμπερ (64′ Πόνσε).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ζουλ, Νταρίντα (81′ Μενέντες), Τζούρασεκ (63′ Πάρδο), Παναγίδης (58′ Kάρλσον), Σουλεϊμάνοφ (81′ Ζαμόρα), Μορόν.



Source link