Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

“Λύγισε” στο τέλος η Φράιμπουργκ


 

H προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ηττήθηκε στην έδρα της με… ανατροπή στην ανατροπή από την Μπορούσια Ντόρτμουντ (4-2) και τώρα ετοιμάζεται για τον αγώνα του Φαλήρου την Πέμπτη (21/9, 22:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ). “Τριάρες” για Λειψία, Χόφενχαϊμ και Στουτγάρδη, νίκη για Βόλφσμπουργκ.

Για την 4η αγωνιστική της Bundesliga, η Φράιμπουργκ αν και ήταν μπροστά στο σκορ (2-1) γνώρισε τελικά την ήττα με 4-2 στην έδρα της από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και με 6 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος. Επόμενος σταθμός “Γ. Καραϊσκάκης” για τα “πουλάρια”, όπου την Πέμπτη (21/9, 22:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) θα αναμετρηθούν με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Φράιμπουργκ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-2

Η Ντόρτμουντ βρήκε νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς στο 11′ ο Μπράντ εκτέλεσε κόρνερ και ο Χούμελς με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Βεστφαλούς. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League έβγαλε αντίδραση και έφερε “τούμπα” το ματς πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Αρχικά ο Λούκας Χόλερ στο 45’+3′ έκανε το 1-1 και στο 45’+7′ ο Νίκολας Χόφλερ βρήκε δίχτυα γράφοντας το 2-1, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ισοφάρισε σε 2-2 στο 60′, με τον Μάλεν να νικάει τον Νόα Ατουμπόλου με ωραίο σουτ εντός περιοχής. Στο 82′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Χόφλερ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι Βεστφαλοί το εκμεταλλεύτηκαν και δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα πήραν ένα σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο. Αρχικά, ο Χούμελς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-2 στο 88′ και στο 90’+2′ ο Ρόις διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Πλέον, τα “πουλάρια” ετοιμάζονται για την εκτός έδρας μονομαχία τους με τον Ολυμπιακό.

Λειψία – Άουγκσμπουργκ 3-0

Ιδανικό ξεκίνημα για τους “ταύρους”, που στην πρώτη τους επίθεση άνοιξαν το σκορ με τον Τσάβι Σίμονς, ο οποίος με κεφαλιά “ψαράκι” στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Στο 11′ οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ο Ολλανδός αυτή την φορά “τάισε” τον Οπεντά και ο Βέλγος φορ έκανε το 2-0 σαν σε προπόνηση. H Λειψία ήταν ασταμάτητη και στο 27′ ο Ράουμ έκανε το 3-0 με αριστερό πλασέ εντός περιοχής, έπειτα από την παράλληλη πάσα του Πόουλσεν. Στο δεύτερο μέρος οι “ταύροι” έσβησαν τις μηχανές, το 3-0 δεν άλλαξε και στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γιουνγκ Μπόις την Τρίτη (19/9, 19:45), για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου 3-1

Οι “λύκοι” αιφνιδίασαν την Ουνιόν και στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ, έπειτα από το ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή του Γιόνας Βιντ. Οι πρωτευουσιάνοι έφεραν το ματς στα ίσα, με τον Κρίστοφερ Τρίμελ να σκοράρει στο 28′. Η Βόλφσμπουργκ όμως πήρε το προβάδισμα εκ νέου τρία λεπτά αργότερα (31′), χάρη στο γκολ του Γιοακίμ Μέλε. Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και η Βόλφσμπουργκ με 9 βαθμούς ανέβηκε στην 6η θέση και στο -1 από την κορυφή.

Κολωνία – Χόφενχαϊμ 1-3

Γκολ με το… καλησπέρα για την Χόφενχαϊμ στο “RheinEnergieStadion”, αφού μόλις στο 1ο λεπτό ο Κράμαριτς βρήκε δίχτυα και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 28′, με τον Φλόριαν Γκρίλιτς να κάνει το 2-0 σε κενή εστία. Η Χόφενχαϊμ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο πρώτο μέρος και στο 52′ έκανε τρία τα τέρματά της με το καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή του Μαξιμιλιάν Μπέιερ. Η Κολωνία μείωσε σε 3-1, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ντέιβι Ζέλκε στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά η εικόνα του ματς δεν άλλαξε και η Χόφενχαϊμ πήρε ένα σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο.

Μάιντζ – Στουτγκάρδη 1-3

Σε ένα πρώτο μέρος με ευκαιρίες εκατέρωθεν, Μάιντζ και Στουτγκάρδη δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και πήγαν στην ανάπαυλα με τη λευκή ισοπαλία (0-0). Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Στουτγκάρδη να παίρνει το προβάδισμα στο 56′, χάρη στο γκόλ του Γκιρασί. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν απάντηση και στο 70′ ο Λεάντρο Μπαρέιρο έκανε το 1-1. Ο Γκιρασί είχε μεγάλα κέφια, πέτυχε άλλα δύο γκολ (84′ και 90’+7′) και με το δικό του χατ τρικ η Στουτγκάρδη επικράτησε με 3-1 της Μάιντζ, μια νίκη που φέρνει τους Σουηβούς στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Bundesliga:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2:2

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου 2-1
Κολωνία – Χόφενχαϊμ 1-3
Λειψία – Άουγκσμπουργκ 3-0
Μάιντζ – Στουτγκάρδη 1-3
Φράιμπουργκ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-4
19:30 Μπόχουμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 

16:30 Χάιντενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης
18:30 Ντάρμσταντ – Γκλάντμπαχ

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Λ.



Source link