Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου»


 

Στη χώρα του, τη Ρουμανία βρέθηκε ο τεχνικός του “Δικέφαλου του βορρά” με την παύση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, λόγω των εθνικών ομάδων και σχεδόν αμέσως παραχώρησε συνέντευξη.

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου». Αυτή την ηχηρή δήλωση παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξή του. Ο Ρουμάνος προπονητής ταξίδεψε στην πατρίδα του για μερικές μέρες, ώστε να “σβήσει μηχανές”, αλλά διάφοροι άνθρωποι του Τύπου τον προσέγγισαν πριν προλάβει καλά καλά να “πατήσει έδαφος”.

Ωστόσο, δεν ενοχλήθηκε καθόλου και μίλησε κανονικά, απαντώντας εκτενώς στις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Ένα από τα θέματα που θίχτηκαν ήταν το ρεκόρ νικών που έχει στον πάγκο των “ασπρόμαυρων”, ενώ δεν παρέλειψε να αναλύσει την εντυπωσιακή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στους Ρουμάνους δημοσιογράφους:
Για το ρεκόρ νικών:

«Η σεζόν που ξεκίνησε είναι πρακτικά η 5η μου με τον ΠΑΟΚ, δύο στην πρώτη μου θητεία, και τώρα είναι η τρίτη μου χρονιά στη δεύτερη. Είμαι ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα της καρδιάς μου, όχι μόνο για τα επιτεύγματα μου εκεί. Δεν σκέφτομαι ότι πέτυχα τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου, είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου».

Για την πρόκριση στους ομίλους του Conference League:

«Στο ξεκίνημα η κατάσταση για εμάς ήταν περίπλοκη και οι κληρώσεις ποτέ δεν μας έκαναν την χάρη. Αντιμετωπίσαμε αντιπάλους σε μια δύσκολη περίοδο για εμάς, αλλά όλα πήγαν καλά στο τέλος. Ήταν όντως υποχρέωση για εμάς να προκριθούμε στους ομίλους, η πίεση ήταν τεράστια…

Τώρα υπάρχει μία ισορροπία στους ομίλους, η Άιντραχτ είναι ενδεχομένως το φαβορί του ομίλου μας αλλά υπάρχουν ομάδες από τις οποίες μπορούμε να πάρουμε βαθμούς. Φτάσαμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης πριν από δύο χρόνια και τώρα θέλουμε πολύ να το επαναλάβουμε. Θα πρέπει να παλέψουμε, γνωρίζοντας πως θα έχουμε ντέρμπι ανάμεσα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».



Source link