Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Λουτσέσκου: «Κάναμε τεράστια προσπάθεια από την προετοιμασία ως σήμερα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και, φυσικά, την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου έπειτα από το επιβλητικό 4-0 με το οποίο ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Χαρτς στη ρεβάνς της Τούμπας.

«Καταφέραμε να κάνουμε μια εξαιρετική δουλειά αυτό το καλοκαίρι. Και όταν μιλάω για δουλειά εννοώ για τεράστια προσπάθεια, θυσία, διάθεση από αυτό το γκρουπ των παικτών. Από την προετοιμασία έως σήμερα», ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός που είδε την ομάδα του να ξεπερνάει κατά σειρά τα εμπόδια των Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (4-1), Χάιντουκ Σπλιτ (3-0) και Χαρτς (6-1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρουμάνος πρόσθεσε: «Από εδώ και πέρα ακολουθούν νέα παιχνίδια. Αν δούμε την ατμόσφαιρα τώρα σε σχέση με πέρσι μετά τον αποκλεισμό, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κάτι παραπάνω από μία πρόκριση. Μας δίνει χρόνο να βελτιωθούμε, να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Από την πλευρά του, ο Φράνκι ΜακΑβόι δεν μπορούσε παρά να παραδεχθεί την ανωτερότητα των «ασπρόμαυρων». «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Είχε εξαιρετική εμφάνιση με εξαιρετική κερκίδα», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε αναφορικά με την εικόνα του αγώνα: «Ο ΠΑΟΚ μας αιφνιδίασε στην αρχή και μας άλλαξε τα σχέδια. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά με άλλα δύο τέρματα ο ΠΑΟΚ έκανε τη δουλειά και μας διέγραψε κάθε ελπίδα για κάτι καλύτερο».

Κλείνοντας, ο τεχνικός της Χαρτς σχολίασε και τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους της διοργάνωσης: «Μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο και μπορεί να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link