Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Λουτσέσκου: «Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την κατάσταση που θα βρισκόμασταν σήμερα»


 

Αρκετά ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία.

Οι ”Ασπρόμαυροι” επικράτησαν εύκολα με 3-0 επί των Φθιωτών και συνέχισαν στο… μονοπάτι των θετικών αποτελεσμάτων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στη NOVA, μιλώντας για την πετυχημένη μετάβαση της ομάδα του από ευρωπαϊκό σε ελληνικό ματς, για την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΟΚ έπειτα από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ, σχολίασε και το ντεμπούτο του Μάρκος Αντόνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σημερινή προσπάθεια και το κίνητρο των ποδοσφαιριστών, ήταν ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, πρέπει να τις κάνεις γκολ. Η Λαμία είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, είναι στις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την έξοδό της στα play-off»

Για τον πρώτο γύρο της λίγκας: «Είναι φανταστική η αίσθηση για εμάς, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε στην πρώτη ημέρα προετοιμασίας την κατάσταση που θα βρισκόμασταν σήμερα. Αυτό ισχύει μόνο για σήμερα, από αύριο πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το ντεμπούτο του Μάρκος Αντόνιο: «Χρειάζεται χρόνο για να συνδυάζεται με τους συμπαίκτες του, να αναπτύξει γρηγορότερο ρυθμό, δεν είναι εύκολο απουσιάζοντας να επανέλθεις σε αυτό το σημείο. Είναι τοπ ποδοσφαιριστής όπως ξέρουν όλοι ο Μάρκους, δεν χρειάζεται πίεση». //ΜΛ.



Source link