Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Λεκλέρ: «Να κάνουμε το 1-2 με τον Σάινθ»


 

Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari θα ξεκινήσει στον σημερινό αγώνα από την 3η θέση, με τον Ισπανό ομόσταυλό του, να εκκινεί από την pole. Ωστόσο, στο Grand Prix της πατρίδας της ομάδας τους, ο Σαρλ Λεκλέρ θέλει να δει τα κόκκινα μονοθέσια να κάνουν το 1-2.

Το GP της Μόντσα είναι σαν γιορτή για τους Ιταλούς. Ένα ατελείωτο φεστιβάλ, που όταν πάει καλά η Scuderia Ferrari απογειώνεται όλη η χώρα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη νίκη του Σαρλ Λεκλέρ το 2019, ενώ οι Tifosi δεν είχαν δει άλλον οδηγό τους στην κορυφή του βάθρου από το 2010, όταν είχε ανέβει ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ένας άλλος Ισπανός, ο Κάρλος Σάινθ, αποτελεί πλέον πιλότο για την πιο ιστορική ομάδα της Formula 1 και στο σημερινό αγώνα θα ξεκινήσει από την pole, στην προσπάθειά του να νικήσει το πρώτο του Grand Prix στην έδρα της Ferrari, όπως άλλοτε έκανε το ίνδαλμά του, ο “Νάντο”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαρλ Λεκλέρ:

«Αισθάνομαι φοβερά με τους Tifosi μαζί μου. Είμαι λίγο απογοητευμένος με τη θέση μου. Ο Κάρλος όμως είναι πρώτος και αυτό είναι φοβερό για τη Ferrari. Όλο το τριήμερο δυσκολευόμουν ιδιαίτερα με το μονοθέσιο.

Στο Q3 τα έδωσα όλα αλλά δυστυχώς δεν είχα slipstream. Μπορεί να μου κόστισε τουλάχιστον μία θέση όμως έτσι έχει η ζωή. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Ειδικά εγώ, επειδή είχα δύσκολο τριήμερο έως τώρα.

Φυσικά και θέλω. Θέλω να κάνουμε το 1-2 με τον Κάρλος».//ΓΚ.





Source link