Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πολύχρονη κοροϊδία για το φράγμα Αγιονερίου

Ο κ. Αγοραστός, όπως και όλες οι κυβερνήσεις Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, μπορεί να λένε ότι είναι υπέρ της ολοκλήρωσης και λειτουργίας του φράγματος Αγιονερίου Ελασσόνας, αλλά αυτά τα λόγια αποδεικνύονται μια πολύχρονη απροκάλυπτη κοροϊδία απ’ όλους αυτούς προς τους αγρότες της περιοχής” αναφέρεται σε επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας.

Στα 12 χρόνια που διοικεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο κ. Αγοραστός, δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για να προχωρήσει η ολοκλήρωση του έργου, εκτός απο μια «μελέτη σκοπιμότητας», που δεν έχει κάποιο πρακτικό αντίκρυσμα. Αν όντως ήθελαν να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το έργο, από το 2006 που σταμάτησε, θα μπορούσε να το είχε εντάξει, είτε στο Π.Δ.Ε, είτε στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, όμως δεν το έκανε, όπως δεν το έκανε και καμία κυβέρνηση.Η πρότασή του να ενταχθεί, μετά από τόσα χρόνια απραξίας, στα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης, είναι η γνωστή τακτική αποφυγής των ευθυνών του και μέχρι τώρα η κυβέρνηση δεν δίνει καμία απάντηση.

Η «Λαική Συσπείρωση», Θεσσαλίας, καλεί τους αγρότες και τους κατοίκους της περιοχής της Ελασσόνας, να τιμωρήσουν όλους όσους τους κοροιδεύουν διαχρονικά (περιφερειάρχη, Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που έχουν την ευθύνη για την μη ολοκλήρωση και λειτουργία του φράγματος του Αγιονερίου.

Να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της «Λαικής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια και στους Δήμους, που σταθερά όλα αυτά τα χρόνια διεκδικούσαν την ολοκλήρωση και λειτουργία του παραπάνω έργου.

Να οργανώσουν τον αγώνα τους για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί επιτέλους, το εγκαταλειμμένο φράγμα στο Αγιονέρι, όπως και το συνοδό αρδευτικό δίκτυο, που θα εξασφαλίσει την άρδευση 23.500 στρεμμάτων καλλιεργειών στον κάμπο της Ελασσόνας, να υδρεύσει οικισμούς, αλλά και να λειτουργήσει ως αντιπλημμυρικό και περιβαλλοντικό έργο, χωρίς ΣΔΙΤ και επιβαρύνσεις των αγροτών της περιοχής, αλλά με κρατική χρηματοδότηση” καταλήγει η ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας.





Source link