Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Λάρισα: Τέσσερις συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στη συνοικία της Νέας Σμύρνης – Αναζητούνται άλλα δύο άτομα

Στη σύλληψη 4 ατόμων προχώρηααν χθες (06-09-2023) στη Λάρισα, άνδρες της στυνομικούς της Ασφάλειας για τους πυροβολισμούς που έπεσαν προχθές το μεσημέρι στη συνοικία της Νέας Σμύρνης. Σε βάρος των ουλληφθέντων, καθώς και σε βάρος δύο ακόμη ημεδαπών και άγνωστων δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και συνέργεια σε αυτή, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Επιπλέον, συνελήφθησαν, στα όρια του αυτοφώρου, χθες (06-09-2023) στη Λάρισα και τρεις ημεδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από τον έναν ημεδαπό που αναζητείται, προχθές (05-09-2023) το μεσημέρι στη Λάρισα, οι τρεις ημεδαποί άνδρες, αφού τον πλησίασαν, του προξένησαν χτυπήματα σε όλο του το σώμα και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -650- ευρώ, ενώ στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή.

Χθες (06-09-2023) το πρωί σε περιοχή της πόλης, ο καταγγέλλων τη ληστεία, με ακόμη -5- άτομα, τα στοιχεία των οποίων ταυτοποιήθηκαν, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, μετέβησαν κοντά σε οικία, όπου αφού αποβιβάστηκαν, ο καταγγέλλων πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τουλάχιστον -5- φορές προς το μέρος της οικίας όπου βρίσκονταν οι -3- δράστες της καταγγελλόμενης ληστείας.

Επίσης, οι συνεπιβάτες στο όχημα, κατά την αποβίβασή τους από αυτό, έφεραν αντικείμενα και προέβησαν σε απειλές και εξυβρίσεις εναντίον των τριών δραστών της προαναφερθείσας καταγγελλόμενης πράξης.

Τα σκάγια έπληξαν 4 άλλους ημεδαπούς άνδρες που παρευρίσκονταν στο σημείο, οι οποίοι μετέβησαν σε νοσοκομείο της πόλης. Επιπροσθέτως, όπως καταγγέλθηκε, προχθές (5-9-2023) το απόγευμα, οι δύο εκ των δραστών μετέβησαν σε μίνι μάρκετ της πόλης και προκάλεσαν φθορές στην πόρτα αυτού, καθώς και σε σταθμευμένο δίκυκλο, ενώ την ίδια ημέρα, το απόγευμα προς βράδυ, τέσσερις εξ αυτών μαζί με άγνωστους δράστες μετέβησαν επανειλημμένα προς την ανωτέρω οικία όπου ο καταγγέλλων που αναζητείται πυροβολούσε στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα, ενώ όλοι εξύβριζαν και απειλούσαν τους 3 δράστες της καταγγελλόμενης ληστείας.

Στον ευρύτερο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 φυσίγγια κυνηγητικού όπλου κενού περιεχομένου. Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.





Source link