Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Λάρισα: Συλλαλητήριο συνταξιούχων για τις αυξήσεις

Αυξήσεις που να ανταποκρίνονται στο κόστος της ζωής ζήτησαν στο πλαίσιο σημερινής τους κινητοποίησης οι συνταξιούχοι της Λάρισας, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τον δρόμο του αγώνα για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους. Η σημερινή κινητοποίηση αποτελεί, όπως επισημάνθηκε προπομπό της πανελλαδικής κινητοποίησης των συνταξιούχων, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Γ. Σκιαδιώτης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι συνταξιούχοι δεν “μπορούν να δεχθούν την κοροϊδία των λεγόμενων αυξήσεων, των επιδομάτων και των διαφόρων “καλαθιών”, μετά τις καθημερινές αυξήσεις και τον σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας, τα τελευταία 13 χρόνια, στα οποία οι συντάξεις μας μετατράπηκαν σε προνοιακά βοηθήματα”.

Το βασικό πλαίσιο των αιτημάτων της κινητοποίησης περιέλαβε αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις στο ύψος του πληθωρισμού, καταβολή της 13ης και 14ης σύνταξης, άμεση καταβολή των αναδρομικών σε όλους τους συνταξιούχους, ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στις καταβαλλόμενες συντάξεις σε όλους τους συνταξιούχους κ.α.





Source link