Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Λάρισα: Κινητοποίηση Εργατικού Κέντρου για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας καλεί τα Σωματεία, τους φορείς και όλο τον λαό της πόλης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για ακόμη έναν πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας στη Λάρισα.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο κάλεσμα:
Η πρώτη κατοικία έχει μπει για τα καλά στο μάτι των ομίλων, καθώς τους έχει ανοίξει η όρεξη από τις ρυθμίσεις και τροπολογίες αυτής της κυβέρνησης αλλά και της προηγούμενης, που δίνουν την κατοικία του λαού βορά στην κερδοφορία των τραπεζιτών. Αυτή τη φορά σειρά έχει μία οικογένεια, της οποίας το σπίτι που βγάζουν τα κοράκια στο σφυρί λόγω της μη καταβολής των δόσεων οι οποίες βέβαια υπερδιπλασιάστηκαν από το αρχικό συμφωνηθέν ποσό με τη μεταβίβαση του δανείου από την Εθνική τράπεζα στο fund DoValue. Πόσο να αντέξει μια φτωχή λαϊκή οικογένεια τόσο βάρος!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ της πόλης, τους ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, να σταθούν δίπλα στην συναδέλφισσα ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. Να μην επιτρέψουμε να πεταχτεί στο δρόμο η οικογένεια. Να είμαστε δίπλα της ΌΛΟΙ την ΔΕΥΤΕΡΑ 6-11-2023, στις 11:00 π.μ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που καλεί το Εργατικό
Κέντρο Ν. Λάρισας μπροστά στα γραφεία της DoValue (μπροστά στην EUROBANK) στη Μ. Αλεξάνδρου απέναντι από την κεντρική πλατεία.

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε τραπεζικό όμιλο ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο δρόμο, με κάθε μέσο μέχρι να διασφαλιστεί ότι κανένα λαϊκό σπίτι δεν θα πέσει στα χέρια τραπεζίτη.

Απαιτούμε :
Να σταματήσει κάθε πλειστηριασμός εργατικής – λαϊκής κατοικίας.
Κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Προστασία με νόμο της λαϊκής κατοικίας»
.





Source link