Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Λάρισα: Διαδήλωση και πορεία υπέρ του Παλαιστινιακού λαού

Την αλληλεγγύη στον στον πολύπαθο λαό της Παλαιστίνης διαδήλωσαν με συγκέντρωση στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας η επιτροπή ειρήνης Λάρισας, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και πολίτες.

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της η πρόεδρος της επιτροπής Ειρήνης κα. Δήμητρα Παπαστεργίου: “Πάνω από 25.000 οι νεκροί, πάνω από 63.000 οι τραυματίες – ανάμεσά τους χιλιάδες παιδιά – , πάνω από 7.000 οι αγνοούμενοι. Το Ισραήλ βομβαρδίζει αλύπητα τους Παλαιστίνιους κατοίκους, ισοπεδώνει πόλεις και χωριά, νοσοκομεία. Αυτή η γενοκτονία στηρίζεται από τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ. Η Αμερική έχει κινητοποιήσει όλη την πολεμική της μηχανή. Αεροπλανοφόρα, αντιτορπιλικά, καταδρομικά και υποβρύχια, μεγάλα αεροσκάφη, ιπτάμενα τάνκερ, πυραυλικά συστήματα αεράμυνας και «Patriot» προκειμένου να υποστηριχθούν οι μεγάλες ναυτικές δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή.
Η Ελληνική κυβέρνηση εμπλέκεται ενεργά στον πόλεμο που παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. To αδιαχώρητο στη Σούδα, την Ελευσίνα, την Ανδραβίδα, με πρόσθετα μέτρα ασφαλείας σε διάφορα στρατόπεδα της χώρας μας.

Ανησυχούμε βαθύτατα γιατί η χώρα μας –δεσμευόμενη και από όλες τις συμφωνίες που έχει υπογράψει – έχει γεμίσει από βάσεις από το βορρά ως το νότο. Από την Σούδα ως την Αλεξανδρούπολη ένα απέραντο αμερικανονατοϊκό ορμητήριο. Το αεροδρόμιο της 110 Π.Μ. στην Λάρισα αναβαθμίζεται διαρκώς προκειμένου να καλύψει τις αμερικανικές στρατιωτικές ανάγκες των Αμερικανών. Ξέφραγο αμπέλι η πόλη μας.

Όλα αυτά τα σχέδια, οι πολεμικές ασκήσεις, οι πολεμικές επιχειρήσεις δεν έχουν καμιά σχέση με την άμυνα της χώρας μας, αντίθετα δημιουργούμε εχθρούς μίλια μακριά, μπαίνουμε στο στόχαστρο πολύ ισχυρών κρατών, όπως είναι η Ρωσία , και
έχουμε προειδοποιηθεί πολλές φορές για αντίποινα σε περίπτωση που ξεσπάσει πόλεμος
“.

Λάρισα: Διαδήλωση και πορεία υπέρ του Παλαιστινιακού λαούΛάρισα: Διαδήλωση και πορεία υπέρ του Παλαιστινιακού λαού

Οι συγκεντρωμένοι με πανό και συνθήματα έκαναν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Λάρισας.





Source link