Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κ. Ρονάλντο: «Η κόντρα με τον Μέσι έχει τελειώσει, αλλάξαμε την ιστορία του ποδοσφαίρου»


 

Αρκετά ενδιαφέρουσες ήταν οι δηλώσεις του Πορτογάλου σταρ στην συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική Σλοβενίας στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του EURO 2024.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ηγείται άλλης μίας προκριματικής φάσης, με μόνο στόχο να οδηγήσει την Εθνική Πορτογαλίας σε ακόμα μία πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση.

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη κόντρα μεταξύ αυτού και του Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας ότι πλέον έχει λήξει. Στην συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει το απίστευτό ρεκόρ των 850 γκολ, που κατέγραψε στον αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ Χαζέμ το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά την κόντρα με τον Μέσι: «Η αντιπαλότητα έχει φύγει. Ήταν μια καλή κόντρα και άρεσε πολύ στους θεατές. Αν σου αρέσει ο Κριστιάνο, δεν χρειάζεται να μισείς τον Μέσι. Και αντίστροφα. Είμαστε και οι δύο πολύ καλοί, αλλάξαμε και συνεχίζουμε να αλλάζουμε την ιστορία του ποδοσφαίρου. Μας σέβονται σε όλο τον κόσμο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάνουμε το δρόμο μας. Παρόλο που δεν παίζουμε πια στην Ευρώπη, αυτός τα πάει καλά απ’ ό,τι έχω δει, όπως και εγώ. Συνεχίζεται γιατί η κληρονομιά συνεχίζεται. Αλλά η αντιπαλότητα… δεν το βλέπω έτσι. Μοιραστήκαμε τη σκηνή πολλές φορές για 15 χρόνια και καταλήξαμε να είμαστε, δεν θα πω φίλοι γιατί δεν είχαμε δειπνήσει ποτέ, αλλά συνάδελφοι».

Για το ρεκόρ των 850 γκολ: «Είναι ένα ιστορικό ορόσημο. Νιώθω περηφάνια που έφτασα αυτούς τους αριθμούς. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να πετύχω. Αλλά θέλω περισσότερα. Ενώ παίζεις ακόμα, πρέπει να είσαι εδώ πάνω και να σκέφτεσαι μεγαλύτερες επιτυχίες. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν, τους συλλόγους που πέρασα και την εθνική ομάδα». //ΜΛ.

 



Source link