Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κώστας Μπακογιάννης: Παρουσίασε τους 364 υποψήφιους της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»

Στον εμβληματικό χώρο του Φωκιανού, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, ο δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά», Κώστας Μπακογιάννης, παρουσίασε την ομάδα των 364 υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της παράταξης του, που διεκδικούν την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

«Θυμάμαι την αντίστοιχη συγκέντρωση του 2019, απόψε είμαστε περισσότεροι, δουλέψαμε ,βαδίσαμε ,προχωρήσαμε και το κάναμε μαζί, πάντα μαζί», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παράταξη «Αθήνα Ψηλά», συνδυάζει σύμφωνα με τον Κώστα Μπακογιάννη, δύο ισχυρά πλεονεκτήματα: την εμπειρία και την ανανέωση.

«Η ομάδα μας είναι δυναμική, είναι αποφασισμένη, είναι υπερκοματτική, σκεφτείτε μόνο το εξής είναι μια ομάδα που υποδέχτηκε ανθρώπους που το 2019 ήταν σε 4 διαφορετικές παρατάξεις».

Με ένα πλήρες ψηφοδέλτιο 281 υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ετοιμάζεται να διεκδικήσει μία νέα θητεία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Θεσσαλονίκη δεν θέλει άλλους διχασμούς, η Θεσσαλονίκη θέλει ατζέντα, θέλει όραμα αλλά πάνω από όλα θέλει δουλειά, το 2019 ήταν τέτοιες μέρες που είχα υποσχεθεί ένα πράγμα, δουλειά δουλειά, και αυτό έκανα με τους συνεργάτες μου».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι 108 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ στη μάχη των εκλογών με το συνδυασμό του δημάρχου «Ναι στη Θεσσαλονίκη» ρίχνονται και άλλοι 173 υποψήφιοι στις πέντε κοινότητες του δήμου.

«Ο δήμος, που αυτήν την περίοδο, μια περίοδο οικονομικής κρίσης, μείωσε 30% τα δημοτικά τέλη φωτισμού και καθαριότητας, 50 εκατομμύρια ευρώ γύρισαν στους συνδημότες μας».

Η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του κύριου Ζέρβα έγινε στον αύλειο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.



Source link