Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κωστούλας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Τα μυαλά μου δεν παίρνουν αέρα, δεν βιάζομαι» (audio)


 

Ο νέος μεγάλος… κανονιέρης του Ολυμπιακού και της Εθνικής μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ “Τελευταία Σελίδα” με τον Δημήτρη Μαλισιώβα μετά τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής Παίδων με 2-1 επί της Ιταλίας στο πλαίσιο των προκριματικών.

Ο υιός του πρώην διεθνή του Ολυμπιακού, Θανάση Κωστούλα οδήγησε την Εθνική σε νίκη επί των οικοδεσποτών στο Φόρλι σκοράροντας μια φορά και κερδίζοντας ταυτόχρονα δύο πέναλτι. Το ένα το εκτέλεσε αυτός και το άλλο ο συμπαίκτης του στους “ερυθρόλευκους”, Δαρβίνος. Η Εθνική προκρίθηκε ως πρώτη στην elite-ενδιέμεση φάση, δηλαδή ένα βήμα πριν τα τελικά της διοργάνωσης.

«Έχουμε καλή ομάδα και θέλω να προκριθούμε Οι ιθύνοντες μας προσέχουν και θέλουμε να πετύχουμε. Τα μυαλά μου δεν παίρνουν αέρα. Μαζί με τον Τζίνα του ΠΑΟΚ μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την Εθνική», είπε ο νέος “κανονιέρης” του Ολυμπιακού που το καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας.

Γεννημένος το 2007 ο μικρότερος υιός του Θανάση Κωστούλα, ο άλλος είναι δυο χρόνια  μεγαλύτερος και παίζει στόπερ και έδωσε το καλοκαίρι τον τίτλο στους μικρούς των “ερυθρολεύκων”, έπαιξε και στην Κ19 αλλά και στον Ολυμπιακού Β’.

«Ναι έπαιξα σε όλες, αλλά το όνειρο μου είναι η ανδρική ομάδα. Δεν βιάζομαι, θέλω να πετύχω πολλά γκολ. Ο Ολυμπιακός με προσέχει και δουλεύω σκληρά».

Όσο για το είδωλό του, δεν είναι άλλος από τον… γκολτζή, Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ από τους Έλληνες… μπόμπερ, θαυμάζει τον Μήτρογλου γκολ του οποίου βλέπει από το Youtube.

Ο νέος… μπομπέρ επεσήμανε πως προσπαθεί να συνδυάσει τα μαθήματα στο σχολείο, είπε πως ο αδελφός του παρ’ ότι στόπερ βλέπει δίχτυα, αποκάλυψε το δοκιμαστικό πέρασμα από τον ΠΑΟΚ, ενώ για τη σχέση με τον μπαμπά του αποκάλυψε πως τον ακούει προσεκτικά.//Γ.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Κωστούλας στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ “Τελευταία Σελίδα”:



Source link