Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

“Κουλούρια” στο ντέρμπι της Βρετάνης


 

Η Μπρεστ υποδέχτηκε την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, Ρεν, στο τοπικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να… κολλάνε στο μηδέν για την 4η αγωνιστική της Ligue 1. 

H Μπρεστ προερχόταν από την ήττα με 2-0 από τη Μαρσέιγ, ενώ η Ρεν “γκέλαρε” την προηγούμενη αγωνιστική, φέρνοντας 2-2 ενός έδρας με την Χάβρη. Σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο με λίγες φάσεις, οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τελική με τον Λε Ντουαρόν στα πρώτα λεπτά. Ο ίδιος απείλησε με ένα δυνατό σουτ ξανά στο 37′ και πριν το τέλος του ημιχρόνου με κεφαλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ακόμα λιγότερες, με το χαρακτηριστικό να είναι απουσία δημιουργίας από τη Ρεν, η οποία δεν απείλησε την εστία της Μπρεστ ιδιαίτερα, παρά μόνο με δύο σουτ σε όλο το παιχνίδι.

Η λευκή ισοπαλία έμεινε ως το τέλος με τις δύο ομάδες να είναι κολλητά και στη βαθμολογία, μιας και η Μπρεστ έχει επτά βαθμούς και η Ρεν έξι, μετά από τέσσερα ματς.//ΣΠ.

Μπρεστ (Έρικ Ρόι): Μπιζό, Λόκο, Μπρασιέ (69′ Ντάρι), Σαρντονέ, Λαλά, Μανιετί (68′ Μάρτιν), Πιέρ, Καμαρά (68′ Μπραχίμι), Σατριάνο, Ντελ Καστίγιο (93′ Λεμπό), Λε Ντουαρόν

Ρεν (Γκενεζιό): Μανταντά, Τρουφέρ (89′ Μπελοκιάν), Θεατέ, Ασινιόν, Ομάρι, Λούντοβικ, Μπεντζαμέν (45΄Σανταμαρία) , Μάτιτς, Λε Φέ (45′ Ντουέ), Καλιμουεντό (93′ Ριεντέρ), Κουιρί (67′ Σαλάχ)



Source link