Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κορόιδεψε όλη την αστυνομία σε ζωντανή σύνδεση – Ακόμα και σήμερα παραμένει άφαντος

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μπορεί στην Ελλάδα οι καταδιώξεις να είναι σπάνιες, στην Αμερική όμως, αποτελούν ένα από τα πιο διάσημα γεγονότα. Μάλιστα όταν υπάρχει σε εξέλιξη καταδίωξη με υψηλές ταχύτητες, εκτός από το ελικόπτερο της αστυνομίας που σηκώνεται για να έχει εικόνα του οχήματος, σηκώνονται και ελικόπτερα από τηλεοπτικά συνεργεία για να καλύψουν το ρεπορτάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Ιούνιο στους δρόμους της Καλιφόρνια εκτυλίχτηκε μία ακόμη καταδίωξη όπου η αστυνομία κυνηγούσε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος βρισκόταν σε μία κλεμμένη Jaguar F-type. Ο φερόμενος ως κλέφτης οδηγούσε μέσα στην κίνηση αναπτύσσοντας άλλες φορές ταχύτητες μέχρι και 193χλμ./ώρα ενώ σε άλλες στιγμές κινούνταν με τα όρια του κάθε δρόμου σε μία προσπάθεια να γίνει ένα με το πλήθος.

Ενώ οι αεροπορικές μονάδες ήταν σε θέση να παρακολουθούν την Jaguar F-Type, οι μονάδες στο έδαφος δεν μπορούσαν να την πλησιάσουν. Αυτό επέτρεπε στον οδηγό να πηγαίνει όπου ήθελε. Έτσι, όταν ο οδηγός βρέθηκε κάτω από μια μεγάλη αερογέφυρα του αυτοκινητόδρομου 110, βγήκε από το αυτοκίνητο, το άφησε να κυλήσει και διέφυγε τη σύλληψη. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα φορτηγάκι με πολύ χαμηλή ταχύτητα και στη συνέχεια κύλησε μόνο του για πάνω από ένα τετράγωνο.

Καθώς η αστυνομία τελικά πλησίασε, προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και να σταματήσει το αυτοκίνητο, αλλά δεν τα κατάφερε πριν αυτό χτυπήσει σε στύλο. Ο αστυνομικός που ανταποκρίθηκε φάνηκε πραγματικά απογοητευμένος, χτυπώντας την πόρτα αφού δεν κατάφερε να συλλάβει τον ύποπτο. Ευτυχώς, φαίνεται ότι κανείς δεν τραυματίστηκε ενώ μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link