Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κλοπ: «Θα σεβαστούμε πλήρως το Europa League»


 

O Γερμανός τεχνικός μίλησε πριν την πρεμιέρα της ομάδας του στους ομίλους του Europa League, κόντρα στη ΛΑΣΚ Λίντζ στην Αυστρία τονίζοντας πως για ακόμη μια φορά στόχος του συλλόγου είναι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Λίβερπουλ αναμένεται προσεγγίσει το Europa League με σεβασμό και θα έχει το βάθος για να είναι επιτυχημένη τόσο στην Premier League όσο και στο Europa League, διαβεβαίωσε τους φίλους της ομάδας ο Γιούργκεν Κλοπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι “κόκκινοι” δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για το Champions League για πρώτη φορά μετά το 2016/17.

«Πρώτα και κύρια, νομίζω ότι πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όλοι σεβόμαστε τον ανταγωνισμό με τον σωστό τρόπο, ότι σεβόμαστε τους αντιπάλους με τον σωστό τρόπο. Θα ήθελα πολύ να πάω στον τελικό, προφανώς, αλλά δεν έχω ιδέα αν μπορούμε να το φτάσουμε γιατί θα υπάρχουν πολλές φανταστικές ομάδες ανάμεσα σε εμάς και αυτόν τον στόχο, οπότε πρέπει να φροντίσουμε να αποδώσουμε. Πιστεύω ότι αν δεν χτυπηθούμε από έναν σοβαρό τραυματισμό, τότε θα πρέπει να έχουμε αρκετούς παίκτες για να παρατάξουμε μια κορυφαία ομάδα τόσο την Πέμπτη όσο και την Κυριακή, και αυτό είναι ο στόχος μας».



Source link