Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

“Κλείνει” Λε Νορμάν η Ρεάλ


 

Ο 26χρονος Γάλλος στόπερ έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ έως το καλοκαίρι του 2026 και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να φορέσει τη φανέλα της “Βασίλισσας” τον Ιανουάριο ή στο τέλος της σεζόν, έχοντας ήδη συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους “μερένγκες”.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Νάτσο, εκ των αρχηγών του συλλόγου. Ο 33χρονς αμυντικός προσφέρει τις υπηρεσίες του στη “Βασίλισσα” εδώ και 22 χρόνια, καθώς εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας κάτω των 11 ετών το 2001.

Ο Νάτσο έχει “γράψει” 319 συμμετοχές, με απολογισμό 16 γκολ και εννέα ασίστ στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ, με την οποία έχει κατακτήσει -μεταξύ άλλων- πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα Ισπανίας και πέντε Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, αλλά στο τέλος της σεζόν αναμένεται να φύγει από το “Σαντιάγο Μπερναμπέου” και η διοίκηση του συλλόγου έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του σέντερ μπακ της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ρόμπιν Λε Νορμάν.

Ο 26χρονος Γάλλος στόπερ έχει συμβόλαιο με την ομάδα των Βάσκων έως το καλοκαίρι του 2026 και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να φορέσει τη φανέλα της “Βασίλισσας” τον Ιανουάριο ή στο τέλος της σεζόν, έχοντας ήδη συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους “μερένγκες”.//Λ.



Source link