Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κι όμως, σε αυτή την εικόνα υπάρχουν 1.020 ηλεκτρικά άλογα – Δείτε πως!

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το Honda Odyssey είναι ένα πολυμορφικό van το οποίο είναι μία τέλεια αγορά για οικογενειάρχες που θέλουν μεγάλους χώρους, σταθερότητα και ασφάλεια. Σίγουρα όμως δεν ξεχωρίζει για την ταχύτητα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, το Tesla Model S Plaid αποτελεί το πιο γρήγορο εργοστασιακό τετράθυρο σεντάν στον κόσμο με 1.020 ίππους από τρεις ηλεκτροκινητήρες.

Το κανάλι στο Youtube, BoostedBoiz, πάντρεψε τα δύο παραπάνω οχήματα με έναν μοναδικό τρόπο και το αποτέλεσμα είναι το απόλυτο sleeper (αυτοκίνητο που δεν φαίνεται εμφανισιακά η μεγάλη ιπποδύναμη που κρύβει).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, κράτησαν το κάτω μέρος του Tesla (το οποίο περιέχει τις μπαταρίες και το κινητήριο σύνολο) και το πάνω μέρος του Honda. Τα δύο αυτοκίνητα μπορεί να φαίνονται σαν ένα απίθανο ζευγάρι, αλλά διαθέτουν παρόμοιο πλάτος και μεταξόνια, παρουσιάζοντας μόνο λίγες προκλήσεις στο πάντρεμά τους.

Το βίντεο περιλαμβάνει μεγάλο μέρος της διαδικασίας σχεδιασμού και κατασκευής με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει για την προσπάθεια τους. Το απόλυτο sleeper είναι γεγονός.

 



Source link