Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο»


Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης τελέστηκε σήμερα 9/6 η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, τελικά δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη 6/6 βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους αλλά και όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια του.

Η κόρη του Άννα που ήταν δίπλα του μέχρι και την τελευταία στιγμή, φρόντισε η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη να γίνει με τιμές “βασιλιά” όπως τον αποκαλούσε. Μάλιστα, όταν έφτασε το φέρετρο, ο κόσμος χειροκρότησε ενώ έπαιζε και το τραγούδι του Γιάννη Φλωρινιώτη, «Πειράζει που είμαι φίρμα».

Ανθοστήλες, και φωτεινά γράμματα γεμάτα αστέρια που σχημάτιζαν το όνομά του βρίσκονταν στον Ιερό Ναό ενώ ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών στην κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη είναι οι: Κατερίνα Στανίση, Ελένη Φιλίνη, Σπύρος Μπιμπίλας, Έφη Θώδη, Γωγώ Γαρυφάλλου.

Νίκος Φλωρινιώτης

Κατερίνα Στανίση

Σπύρος Μπιμπίλας, Ελένη Φιλίνη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος



Source link